| sepik a întrebat:

Buna, daca am facut un cont de Facebook cu nume fals, email fictiv, data nastere falsa, pot sa patesc ceva? (amenda, inchisoare). Precizez ca am facut o singura postare, search pe anumite conturi Facebook care ma interesau si dupa 3 zile mi-a fost suspendat definitiv contul si urmeaza sa il stearga complet in 180 zile cei de la Facebook. Nu am incarcat imagini sau alte date decat nume si adresa email.

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fi cuminte ca dai de dracu potoleste te vezi ti de scoala numai fă prostii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce sa plătești ceva? Ce ai făcut ilegal? Ai înjurat pe care in postare sau ce?

| lpavel a răspuns:

NU! Mai mult ca sigur nu patesti nimic ca nu e ilegal sa-ti faci conturi false! Chiar ma mir de ce ti-au suspendat contul... nu cumva ai facut si ceva ce n-ar fi trebuit ca numai asa se explica suspendarea contului!

| Whitte a răspuns (pentru lpavel):

Asta se intampla in ultima vreme. Nu stiu cauza. Eu am incercat sa fac cont pentru cineva si chiar dupa creare il suspendau. Fara macar sa ajunga sa caute ceva. Nici pomeneala de postari raportate.

| gabicoo a răspuns:

Trebuia să-l faci cu un email care are nume și prenume.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu te lua dupa CristiDinBucuresti. Este o femeie in varsta care nu cunoaste nimic, dar vocifereaza si ea ca sa se afle in treaba.

| LisaJulie a răspuns:

Nu ti se intampla nimic daca nu hartuiesti pe nimeni

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă nu încerci să păcălești lumea nu este o problemă.

| sepik explică (pentru Cipi1212):

Ce inseamna sa pacalesti lumea? E intr-adevar o pacaleala sa faci o singura postare sub nume fals, ceea ce am si facut + cateva search-uri care ma interesau, NIMIC ALTCEVA. E totul in regula sau risc ceva?

| Cipi1212 a răspuns (pentru sepik):

Dacă ai acel cont doar pentru tine este in regulă. Pentru conversații folosește contul adevărat.

| sepik explică (pentru Cipi1212):

Am facut deja o conversatie, mai exact am postat o intrebare la un cont Facebook de discutii comunitare. Este in neregula ce am facut?

| Cipi1212 a răspuns (pentru sepik):

Nu. Ar fi trebuit să ai conversație pe contul tău adevărat.

| Whitte a răspuns:

Nu patesti nimic. Sunt mii de conturi false. De la aia care au o mostenire de lasat pana la medici sau generali americani doritori sa se insoare cu romance.