Buna,
Nu iti trebuie laptopul, dar noteaza exact modelul de laptop si prezinta-l vanzatorului, la o cautare rapida pe internet vanzatorul o sa stie exact masura necesara laptopului tau. Ca sa fi 100% sigur ca nu se face vreo confuzie... plimba laptopul pana la magazinul respectiv, dar nu este obligatoriu.
Pentru huse telefoane mobile, piese si accesorii intra pe magazingsm.ro
Nu iti trebuie laptopul cu tine, ai nevoie doar de dimensiunea ecranului ca sa stii cat de mare sa fie husa.
Astia sunt culmea de aici, aia are marime universala nu ai treaba cu ele, eu iti faceam cadou una daca maicata imi facea o tava cu placinta de mere.
Ce treaba are laptopul cu geanta din magazin pe care vrei s-o cumperi? Mergi in magazin, ceri lu` vanzatoru` geanta, ii dai banii, ala iti da bonul si pleci. Nu trebuie sa cari nimic dupa tine.
Nu cred ca este novoie sa te cari cu laptop-ul dupa tine, este necesar sa cunosti dimensiunile laptop-ului iar modelul de geanta il alegi tu.
Nu trebuie sa mai cari laptopul dupa tine..iei dimensiunile lui si pe lungime si pe latime te duci la magazin vezi acolo ce dimensiuni are laptopul tau si ce dimensiuni are geanta care iti place...O zi Frumoasa sa ai!
Buna
Cand am luat hota am mers cu aragazul dupa mine sa fiu sigur, am castigat si 2 minute de masuratori.
Bafta