| xLovLySmiLe a întrebat:

Daca imi instalez alt Windows trebuie sa sterg tot ce am pe calculator adica toate detele pe care le am salvate in calculator, trebuie sa ai experienta, ce altceva mai trebuie sa stii ca sa instalezi alt Windows? Funda:*:*

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu neapărat, deși recomandat este să faci o instalare curată de Windows.în general daca formatezi doar partiţia C:/ este ok dar există riscul ca Windows-ul să ruleze mai greuţ, sau în cazul unei virusări să te pomeneşti iar cu virusul/şii în Pc.Succese

| gki1980 a răspuns:

Ar trebui sa salvezi poze, filme, muzica sau documente pe dvd-uri, pentru ca instalarea curata si corecta de windows presupune formatarea si implicit stergerea datelor. nu-ti trebuie cunostinte speciale, ci un cd de windows si licenta pe care ti-o va cere procesul de instalare la un moment dat happy

| robert35 a răspuns:

Normal o data ce instalezi alt windos trebuie sters tot pnt k daca nu le stergi va fi 2 windosuri si asta nu este bine ati cauti pe net toate programele pe care le vrei daca vrei sa vorbim ma gasesti pe mess robertcazacu35

| alledawn a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa stergi toate datele din calculatorwinking iti recomand sa chemi pe cineva care se ocupa de calculatoare. El stie mai bine ce sa faca si nici nu pierzitotalitatea documentelor din calculator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pe naiba le salvezi pe cd sau le uplodezi pe net daca ai 100 mb uplodul merge super e si gratis da cand instalezi windowsul nu trebuie formatat d si doar c asta pentru sa scapi de virusi dar poti repara windowsul fara sa pierzi nimic

| LordColdy a răspuns:

Teoretic e simplu daca ai doua partitii,eu am C si D, pe C e windowsu iar pe D datele mele, la reinstalara aleg ca pe C sa se puna windowsu astfel ca D ramane ne atins. happy