Nu neapărat, deși recomandat este să faci o instalare curată de Windows.în general daca formatezi doar partiţia C:/ este ok dar există riscul ca Windows-ul să ruleze mai greuţ, sau în cazul unei virusări să te pomeneşti iar cu virusul/şii în Pc.Succese
Ar trebui sa salvezi poze, filme, muzica sau documente pe dvd-uri, pentru ca instalarea curata si corecta de windows presupune formatarea si implicit stergerea datelor. nu-ti trebuie cunostinte speciale, ci un cd de windows si licenta pe care ti-o va cere procesul de instalare la un moment dat
Normal o data ce instalezi alt windos trebuie sters tot pnt k daca nu le stergi va fi 2 windosuri si asta nu este bine ati cauti pe net toate programele pe care le vrei daca vrei sa vorbim ma gasesti pe mess robertcazacu35
Nu trebuie neaparat sa stergi toate datele din calculator iti recomand sa chemi pe cineva care se ocupa de calculatoare. El stie mai bine ce sa faca si nici nu pierzitotalitatea documentelor din calculator.
Teoretic e simplu daca ai doua partitii,eu am C si D, pe C e windowsu iar pe D datele mele, la reinstalara aleg ca pe C sa se puna windowsu astfel ca D ramane ne atins.
Pisoi98 întreabă:
anonim_4396 întreabă: