| mihaela692001 a întrebat:

Buna! Dacă mi-am spart display-ul la laptop și îl repar îmi mai rămân datele in el? Va mulțumesc!

6 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

Normal ca raman.
Nu are nici o legatura schimbarea/repararea display-ului cu datele stocate pe laptop.

| flixbuster a răspuns:

Daca e posibil, ti-as recomanda sa extragi HDD/SSD din laptop inainte sa il duci in service pentru reparare ecran - asta daca nu se face pe loc, cu tine de fata. Aceasta nu doar pentru integritatea datelor cat mai ales pentru confidentialitatea lor (adica sa nu se uite aia ce date ai tu prin laptop - unii au documente secrete, poze nud - chestii pe care nu vrei sa le vada/copieze vreun curios de la service).

Pentru proba reparatie e suficient sa intre in BIOS/UEFI si sa iti arate ca ai imagine pe tot ecranul.

| zilog a răspuns:

Da sigur rămân datele pe acel calculator ce legatura sa aiba televizorul cu hdd-ul
mă mir cum de există oameni care îșî pun asemenea intrebari

| mihaela692001 explică (pentru zilog):

Care televizor? A spus cineva de un televizor?

| zilog a răspuns (pentru mihaela692001):

Pentru oameni care sunt paraleli cu realitatea făceam o siumilitudine pentru a încerca să le explic la nivelul lor de inteligeță!

| Andreeamist a răspuns:

Pai daca e vorba doar de aspect, da, ar trebui sa ramana totul in baza de date. Datele se sterg doar in cazul unei resetari manualehappy