Nu e de la tine, becul roz aprins indica o avarie pe rețea, tu suna compania unde esti abonata si anunța i ca nu ai semnal la internet si ei i ti vor inregistra sesizarea si te vor ține la curent cand se va repara, esti la RCS?
Mulțumesc!
Da da, digi
Ai rabdare ca o sa il repare ei maine, numai umbla pe la setarile din ruter ca atunci cand ei vor repara avaria tu tot nu vei avea internet si o sa i chemi pe ei sa il configureze routerul, daca il stingi si il aprinzi se reseteaza ai router Huawei? Cablu ai? Merge televizorul sau nici cablu nu ai?
Intri pe 198.168.1.0 cu un laptop conectat router, refaci configurarea, daca resetezi pierzi totul
Nu trebuie sa miște cineva ceva, lucruri de genul se mai intampla.
Eu am pățit sa vina sa îmi scoată și bage mufa la loc și sa meargă.Asa ca pot fi multe cauze.
Contactează firma de la care ai internet ca să verifice dacă ai internet pe cablu. La mine s-a întâmplat să găsească ruptă chiar fibra optică de pe scară.
Tu n-ai nicio șansă să verifici dacă ai internet sau nu pe fir.
Nu e de la tine problema e de la ei... Mai stai în seara asta și așteaptă pana mâine, și dacă pana mâine vezi ca persista problema ii suni și le explici problema
Reintrodu cablul de internet, reseteaza router-ul (sau pur si simplu il scoti si il bagi inapoi in priza). Abia dupa daca nu se rezolva poti aplica alte metode