Din moment ce CLAR se intampla acest lucru va trebui sa insisti. Eventual imediat dupa ce apare problema, faci rost de un laptop (daca nu ai) si te prezinti cu el si cu stickul la magazin, le dovedesti ca se intampla problema si le ceri sa o rezolve.
Cat timp dureaza comportamentul asta "facebook only"? Daca dai restart la sistem imediat dupa film, isi "revine"?
Sa spunem sa sunt la jumatatea lunii si eu vreau sa vad un film; ma uit la el, iar dupa aceea primesc acel mesaj si pot intra decat pe facebook pana cand ajung la sfarsitul lunii cand primesc factura de plata, iar totul revine la normal.Deci degeaba ii dau restart ca am incercat de mii de ori
Insemana ca pacherul tau de 'internet nelimitat extra" nu e chiar asa nelimitat. Cel mai probabil ca ai trafic nelimitat doar cu facebook-ul.
Dar am fost la un magazin Vodafone si am intrebat despre aceasta problema si mi s-a spun ca nu ar trebui sa mi se intample acest lucru...
Din moment ce CLAR se intampla acest lucru va trebui sa insisti. Eventual imediat dupa ce apare problema, faci rost de un laptop (daca nu ai) si te prezinti cu el si cu stickul la magazin, le dovedesti ca se intampla problema si le ceri sa o rezolve.
Salut! Ai nevoie de un adaptor si antena pentru acel modem. Te poti uita pe net dupa modelul tau K4201. Iti las un link, poti intreba acolo...care se potriveste. Pana atunci poti folosi un cablu usb (lung de 3-5m) pentru a duce stik-ul langa geam (undeva unde e semnal mai bun). Daca nu merge nici un model iti schimbi stik-ul cu unul compatibil din acea lista si ii montezi antena exterioara ca sa nu mai ai probleme.
http://modemuri3g.shopmania.biz/catalog/antene-modemuri-3g-370601
Nu am probleme cu semnalul... mai citeste o data
Bati campii "pretenas", pe viitor citeste cu atentie enuntul intrebarii.
Da, scuze. Asa se intampla la oricine are net pe stick, se aloca intr-un anumit fel pe antena din zona ta.
Cum consideri...e acelasi lucru. Acum am citi cu atentie intrebarea, a scazut viteza internetului. E vorba de alocarea care se face pe acea antena, e o strategie sa mearga pentru toata lumea internetul. Cine are amplificare castiga viteza la internet nu numai semnal, in fine, voi sunteti doctori in internet!