| Elena97M a întrebat:

De cateva zile am intrat si eu pe facebook si am o intrebare. Cand intru in cont in fereastra respectiva scrie Facebook (3) iar cateodata (4). La inceput a fost 1 si 2. Am observat ca atunci cand dau accept la o solicitare de prietenie apare cu un nr mai putin dar nu cred ca asta este cauza. Ce ar fi? sad Mersi anticipat. happy

6 răspunsuri:
| Ioana05 a răspuns:

Ba ba, cauza e ca te adauga prietenii si iti apare acolo cati te-au adaugat. Da click pe butonul unde iti apare numarul si vezi cine vrea sa te adauge ca prieten.

| marui08 a răspuns:

Pai probabil ca ai comentari sau ceva postat pe profilul tau.
Uita-te sus in sranga la Notification!:d

| m5w a răspuns:

Pai alea sunt notificarile pe care le primesti si nu le-ai verificat.
Daca de exemplu ai 4 notificari si printre ele este o solicitare de prietenie si i-ai dat confirm, cand revii la pagina principala vor ramane 3 notificari, pentru ca una deja ai verificat-o(adica solicitarea aia de prietenie).

E simplu. Vei aunge la multe notificari, cateodata te vor si enerva.

| mihaelutzamy a răspuns:

Nu-i nimic important, nici eu nu stiam, da n-ai tu treaba cu alea. Este si de la cate solicitari de prietenie ai acceptat

| F. a răspuns:

Asa este si la mine nu e nimic rau.acum de ex. scrie 41 laughing tot asa a crescut mereu nr...intr-adevar am si multe cereri de prietenie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt notoficari sau solicitari de prietenie.Am si eu o intrebare leata de solicitarile de prietenie ascunse, as vrea sa stiu ce sunt cu ele si de ce apar ascunse. Un timp mi-au aparut solicitari de prietenie ascunse iar acum nu mai apar acolo la prieteni.Se pot ascunde alt undeva sau am schimbat eu ceva setari?