| Paulluci a întrebat:

de cateva zile prietena mea are ceva probleme cu downloadul de pe yahoo mail prin Google Chrome, nu poate sa descarce fisierele atasate.
Cand da pe un fisier sa il descarce ii face scanarea rapida yahoo mailul dar nu apare acea fereastra in care ne intreaba unde sa salvam ( mentionez ca in setari Chrome am setat sa ne intrebe tot timpu unde sa salvam, ca sa nu apara discutii la aceasta ).
Daca intra pe Mozila de exemplu poate sa descarce, am intrat de pe laptopul meu tot prin Chrome si pe mine ma lasa.
M-am gandit ca poate fi ceva virus am dat o scanare online cu BitDefender dar nimic, avem avg ca antivirus, nu arata ceva infectat, am tot citit pe net dar nu am gasit ceva sa ne ajute.

Daca ma poate ajuta cineva, poate ati intampinat aceasta problema sau ati auzit, va rog mult multumesc.

1 răspuns:
| Paulluci explică:

Inca o chestie ciudata, daca se conecteaza la Yahoo Mesenger si intra de acolo pe mail poate sa faca download, dar daca intra separat prin Browser se logheaza, si da descarcare fisier, il scaneaza si atat...