First,tu spui tampon-dar te referi la absorbante si unii se gandesc la sensul propiu-ca anyb96.
Se numesc protejslipuri.Si acestea se poarta deoarece, cu timpul ajunge sa iti curga un lichid alb,
Cum ii spune la,, lichidul ala alb''?
Este vorba despre protej-slip.Sunt niste absorbante mici si subtiri care absorb lichidul alb galbui numit secretie vaginala.Nu e nimic rau daca porti si tu.
Cred ca te referi la absorbantele zilnice. sunt mai subtiri decat cele normale, spre informare tuturor la absorbante se poate spune si tampoane, iar tampoanele celelalte nu afecteaza deloc virginitatea.da, trebuie sa porti niste absorbante zilnice, ele se numesc " discreet" este marca de la always, ele absorb secretia vaginala ( este un lichid transparent sau alb, in nici un caz maroniu, aia e o infectie) poti sa iti dai seama de secretia vaginala daca ai lenjeria umeda sau daca simti un lichid, ceva care te jeneaza. poti purta aceste absorbante zilnice de la cati ani vrei. eu am 11 ani si am aceasta secretie vaginala si folosesc absorbante zilnice! succes. P.S. toate aceste informatii le-am luat de pe toate site-urile despre menstruatie inclusiv site-ul de la always noiFetele.ro. totul este adevarat
Buna! Deoarece unele fete au niste scurgeri albicioase inainte sa le vina menstruatia. Eu si fetita mea am inlocuit absorbantele clasice cu absorbantele reutilizabile. Sunt mult mai confortabile si nu irita pielea. Uite de aici am comandat eu: https://chilotis.com/absorbante-reutilizabile/
Buna! fetele virgine poarta absorbante, nu tampoane! nu e necesar sa porti absorbante mai suptiri, doar ca sunt mult mai comode! nu trebuie sa asculti mereu de toata lumea. poti sa folosesti ce fel de absorbant vrei. sper ca ti-am fost de folos:*
Poate ai vrut sa zici absorbante zilnice? Ele se poarta cind ai foarte multa secretie, si nu e obligaturiu sa ai 15-16 ani ca sa le poti purta.
Tampoane sau absirbante zilnice? cu tampoanele nu te complica pentru ca ar fi pacat de virginitatea ta.iar daca te referi la cele zilnice.ce folosesc pentru secretiile vaginale. Sper ca te-am ajutat:*
Pentru. ca inainte de menstruatie curge un lichid transparent sau alb eventual maro inainte de a venii menstruatia pentru prima oara
In primul rind, nu se recomanda fetelor virgine tampoane...deoarece tamponul se introduce la adincimea de un deget, dar himenul este doar la 3 cm...deci mai bine abtineti'va de tampoane
Young27338273 întreabă: