Bibi, uite cum faci:
Dai click oriunde pe desktop---Properties----Desktop----Customize desktop----Web si debifezi ce este selectat acolo, apoi dai delete. Trebuie sa-ti ramana doar "My current home page" pe care o lasi nebifata, apoi click pe OK si gata!
Sper sa iti fie de folos ce ti-am spus eu aici. Sunt sigura ca o sa mearga. E o greseala pe care ai facut-o din neatentie. Este vorba de dublura unei poze. O sa vezi ca nu o sa mai ai problema asta niciodata.
Problema asta am patit-o si eu, multumesc pentru ajutor.
Dar cum fac daca numele pictogramelor sunt intr.un chenar negru si pc isi da refresh astfel? am auzit ceva ca si-au facut hiperlink.
Buna Elena
Am incercat si eu asta, ce ai scris tu acolo, dar nu merge tot am o culoare la scrisul iconitelor... am dat din greseala pe past short ...si inca cv
cand dau refresh, imi apare intr-o fractiune de secunde o dunga alba la jumatea ecranului pe diagonala...
Click dreapta pe desktop, selecteaza Proprietes, iar mai apoi selecteaza fila Desktop. Inlocuieste "Color" cu ALB sau alta culoare.
Succes!
Fa click dreapta pe desktop, intra in properties, de acolo in desktop si in dreapta este position si color, din color alege culoarea care vrei, la tine presupun ca e albastra selectata.
Daca nu merge, atunci ori eu nu am inteles intrebarea ori alta e cauza. Sper ca te-am ajutat.
Elena mersi mult... dintre toate raspunsurile al taw a fost cel mai simplu si cel mai de folos...:X:X:
Poi fa exact ce iti spun:Intra in start>>panou de control>>system>>advanced si la categoria performance apasa pe settings; bifeaza "Use drop shadows for icon labels on the desktop" apoi apply si ok. Dup' aceea iti va aparea tema normala a windowsului xp iar sa revi la resetarile tale cred ca te descurci(adica sa iti pui fosta imagine si sa-ti pui innapoi tema pe care ai avut-o)BAFTA...
Pai fa exact ce iti spun:Intra in start>>panou de control>>system>>advanced si la categoria performance apasa pe settings; bifeaza "Use drop shadows for icon labels on the desktop" apoi apply si ok. Dup' aceea iti va aparea tema normala a windowsului xp iar sa revi la resetarile tale cred ca te descurci(adica sa iti pui fosta imagine si sa-ti pui innapoi tema pe care ai avut-o)Succes
Mi-a fost de mare ajutor raspunsul tau elena_3975..iti multuuu fff rumos:*:*mersi