| Roxy1993 a întrebat:

De ce nu-mi recunoaste laptopul cardul? Nu am cablu de date, pur si simplu il bag si nu apare nimic(prima oara cand l-am bagat mi-a aparut ca o eroare, ca trebuie inst. ceva, iar acum nu apare nimic, ori de cate ori l-as baga, de la ce sa fie oare?)Multumesc!

Răspuns Câştigător
| 220V a răspuns:

Nu e instalat driver-ul pentru a citi carduri, instaleaza-l si o sa vezi ca merge dupa

| Serbănescu_Adelin_1999 a răspuns (pentru 220V):

Daca vere sticul sau cardul dar nu vede ce ai in nauntru, poti folosi programul usb show eu l-am folosit de multe ori si a citit tot

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate e blocat ca sa nu il citeasca ai windows 7? Ieri la taicameu facusem niste poze si nu i le-a detectat apoi cand le-am bagat la pc-ul meu cardul sd le-a detectat (am windows xp).

| fresHZoNe a răspuns:

Click dreapta pe My Computer -> Manage -> Device Manager -> click dreapta pe unul din meniurile afisate in partea dreapta -> Scan for hardware changes.
Asta iti va cauta driverele necesare pentru rularea corecta a cititorului de card. Trebuie sa ai conexiunea de internet activa cand faci acest lurcu pentru ca isi descarca driverul de pe internet.

| conducatorul8888 a răspuns:

In tradevar iti da sa instalezi ceva casa til citeasca! Eu nu stiu ce...
Dar daca ai windows 7 mu iti merge asa am patit si eu bagati xp si osati mearga happy! funda?

| 220V a răspuns (pentru conducatorul8888):

Merge si cu 7, ce naiba, windows 7 e cel mai usor de folositlaughing