Amuzanti baietii astia cu experienta mai mare in calculatoare decit cu lingura in mina... de politica si fotbal, nimic?
Intri in setarile browser-ului si ii faci un CLEAN CACHE, stergi toate parolele si siteurile salvate, asta ar trebui sa rezolve problema.
Bafta!
Dai un dezinstall si instaleaza-l iar, dar fii atenta ca data, ora si locatia sa fie corecte.
=))))))), ora si locația? esti belea.
Ce treaba are shockwave cu parolele? Pai din moment ce da un RESET CACHE, se radiază tot din browser, de la parole pana la siteuri si download-uri. Eu unul asa am rezolvat aceasta problema, nu stiu tu, probabil daca vei schimba ceasul de la Windows o vei rezolva :)).
Ai grija te rog de raspunsul tau, nu-mi mai purta tu mie de grija.
De asemenea @BbyBarbie poți face un update pentru Adobe Flash Player.
O rezolvare a acestei problema ar putea fi dezactivarea accelerarii hardware din motorul player-ului. Poți face asta apăsand click dreapta pe video, settings si debifezi "Enable hardware acceleration", exact ca la 1:08 http://www.youtube.com/watch?v=mw-HJ1AkW40.
Uita-te la intrebare si vezi ce cere, nu cred ca intereseaza pe nimeni ca de la 5 ani ai pus mana pe pc, eu in primul an de gradinita veneam la tata la servici si ma jucam, am propriul depozit de calculatoare dar astea sunt minorităti. Te rog sa ajuti oamenii si sa nu mai arati tu userilor ca esti foarte bun IT-ist, ca nu ai dovedit-o deloc, ba chiar ai dat pe langa. Bafta! Spor la bani!
Si la mine google chrome asa face eu iti recomandez mozila firefox acolo o sa iti mearga bafta! funda?
Pentru ce funda cu ce ai ajutat-o
?
Buna idee.