Ai putea sa il instalezi pe ala si sa ii pui un patch pentru interfata in lb franceza.
Sau
instalezi xp in romana si dupa xp in franceza...
Mersi de link. Am incercat, dar nu merge! Daca ma poti ajuta id : brunetzellu93. Mersi!
Din pacate nu se poate instala windows XP sau o versiune inferioara dupa ce pe un PC a fost instalat Windows 7.
Totusi pentru a instala, trebuie formatat Hard Drive-ul computerului in cauza ( PC 1 ) pentru a sterge partitia Recovery pe care o creaza Windows 7. Nu e de ajuns formatarea dinaintea instalarii windows-ului.
Este necesar ca hardul sa fie scos din calculatorul 1 ( cel initial ), conectat extern ( sau intern ) la un alt calculator ( PC 2 ) ce are propriul hard cu windows instalat, se booteaza windows-ul de pe Hard-ul calculatorului 2, iar apoi se formateaza hard-ul calculatorului 1 ( care este vazut acum ca si unitate de stocare date externa respectiv ca si hard slave ).
Dupa ce Hard-ul a fost formatat, se recupleaza la calculatorul 1, si se poate instala windows 7.
Astea cu nu merge sa bagi xp dupa 7 nu e adv eu am avut vista am bagat xp apoi 7 si iarasi xp si mi se stricase l-am dus l reparat si mi-a bagat 7 iar acum am aceeiasi problema
Andrei1124 întreabă: