| AuDCulori_4261 a întrebat:

De ceva timp ma confrunt cu o mare problema si anume spatiul din C.DIn 60gb cat am in toata partitia, 57gb se afla doar in System32. Daca selectez TOT ce este in System32 si dau Properties apar doar 2.6 gb.Mentionez ca am selectat si fisierele ascunse si ca rulez pe Windows7. Ofer funda si mii de multumiri celui care ma poate ajuta!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar unde iti apare ca partitia are 57gb, daca in proprietati e afisata cu 2, 6gb?
Da un search pe C:\ si seteaza la size: at least 1000000 KB si observa ce fisiere au cel putin 1 gb.

| AuDCulori_4261 explică (pentru anonim_4396):

Daca dau properties la System32 apar 57 gb, dar daca selectez toate fisierele ( CTRL+ALT ) si dau iarasi properties apar 2.6gb

| AuDCulori_4261 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc din tot sufletul, un fisier avea 54 gb! Dumnezeu sa-ti dea sanatate!

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

1.Curata partitia, o poti face din Accesories/System Tools/Disk Cleanup sau cu un program gen CCleaner de la Piriform.com.
2.Fa o defragmentare cu Disk Defragmenter, intri tot ca la curatare sau cu Defraggler, tot de la Piriform. com, ambele programe sunt gratuite.
Dupa aceasta trebuie sa castigi destul de mult spatiu in C. Succes si numai bine!

| alecx4music a răspuns:

Cauti in start, la search disk cleanup, selectezi C, si uite-te la temporary files, acolo o sa ai cele mai multe fisiere, setup-ri de la programe, arhive, etc.
Eu zic sa selectezi thumbnails, temporary files si recycle bin (asta in caz ca nu iti mai trebuie nimic din cos).
Daca tot nu rezolvi, imi spui.
Bafta!

| WR104 a răspuns:

Instaleaza CCleaner, este gratis, il rulezi o data si problema ta e reolvata.
Succes!

| AuDCulori_4261 explică (pentru WR104):

Fara succes.Multumesc de raspuns!

| RzzV a răspuns:

Probabil ceva trojan, sau pur si simplu un virus. Am mai patit si eu la fel si am reinstalat windows-u si nu am mai avut nicio problema. De asemea is si unele fisiere cache care iti ocupa spatiu dar fara sa iti apara.

| AuDCulori_4261 explică (pentru RzzV):

Cred ca este un trojan, multa lume mi-a spus la fel.Multumesc!