| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a întrebat:

De ceva timp mi-am instalat un program de emoticoane sweetim iar acum nu il mai vreau.Am incercat sa il dezinstalez de mai multe ori.(iar o cunostinta avut ceeasi problema i-a fost foarte greu sa il stearga) si nu reusesccrying aveti vreo idee pentru a putea sa il dezinstalez.merci

Răspuns Câştigător
| Locre a răspuns:

Si ce-i asa de greu? Te duci la START si dai click acolo la Panou de Control si iti apar mai multe chestii printre care si "Adaugare sau eliminare programe" si intri acolo, cauti programul respectiv si-l stergi. Daca ai pc-ul in engleza traducerea ar veni"Control Panel" si "Add or remove programs". Bafta!

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Vezi ca poate trebuie sters si de la : start-contol panel-add or remove programs.Dezinstaleaza-l si de acolo!

| andreeamitoi a răspuns:

Pai, daca ai un joc pe desktop poti sa incerci sa ii dai DELETE, si apoi o sa iti spuna ceva de genul: daca stergi acest lucru nu se va sterge si jocul. Apoi scrie pe undeva "ad or remove programs". Ii dai click acolo. O sa ti se deschida o fereastra si acolo o sa ti se afiseze toate programele si jocurile. Acolo iti cauti sweetimul si ii dai remove sau dezinstaleaza(depinde de limba calculatorului tau)

Sper c-am ajutat!kiss

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ explică:

Multumesc am reusit :Xkiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da delete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

T duci in start la control panel pe urma la programs si uninstall a program big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doarmnee da ii usor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si eu am aceeasi problema. am intrat la panoul de control dar nu-mi arata acel program desi este instalat.va multimesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde este startul?