O sa iti dau cel mai bun raspuns(cred)
in primul rand nu ai cumparatun telefon., ai cumparat un aparat de vorbit la el!
de ce spun treaba asta...findca la fel am patit si eu cu Nokia lumia 720.
telefonul in sine e al tau dar softul in totalitate nu esti tu proprietarul lui, e Microsoft!
el taie si spanzura. deci!, eu acum iti spun ce am facut eu:
am conectat telu la pc si am intrat in sistemul telefonului cu un program(nu il spun aici)
am sters tot ce tine de conturi Microsoft si google, in felul asta am reusit sa descarc de pe net tot ce am vrut fara sa mai ceara nu stiu ce account sau login!
cu alte cuvinte am devenit proprietarul nu numai al telefonului dar si al softului(asta e ceea ce se mai cheama si rootare)
succes!
foloseste cablu de date si sterge tot ce tine de conturi.
Urmeaza pasii de mai jos:
1)Pentru a fi sigur ca merge creaza 2 conturi (unul peste 18 ani si unul sub 18 ani)
2)Conecteaza-te cu contul peste 18 ani si du-te la My Family (familia mea) (este recomandat ca contul(cacofonie) de peste 18 ani sa nu aiba Windows Phone in cazul tau).Si apoi da pe audauga un membru sau copil.E ceva cu albastru si baga contul sub 18 ani! Dupa intra pe contul de peste 18 ani si selecteaza copilul (windows phonul tau sau contul sub 18 ani)
3)Da pe "permite pe cele gratuite si pe cele cu plata" da-i save si poti sa iti downloadezi!
Faza cu 2 conturi e mai usoara de aceea ti-am dat-o pe asta!
Iar pentru cele cu Xbox mi se pare ca iti trebuie licenta Microsoft! Sau cum s-o numi.
Intra pe siteul "www.xbox.com" si conecteaza-te cu contul Microsoft de sub 18 ani de pe siteul Windows phone!
Mai incearca odata!
anonim_4396 întreabă: