| lavyniutza a întrebat:

De curand mi-am luat un HTC desire 626. Imi place mult. Dar ceva nu e normal la el. Nu am aplicatiile care trebuiau sa fie din fabrica, am cautat pe net cum sa imi fac foldere la galerie am gasit dar nu se potriveste cu ce am eu. Nu pot sa fac nici o functie misto de pe telefon pentru ca nu le am. Ajutor! Ce sa fac? Dau funda! Astept cat mai multe raspunsuri!

3 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Încearcă să readuci telefonul la setările de fabrică(factory reset). Dacă după asta pe telefon nu apar aplicațiile de fabrică originale atunci este posibil ca telefonul să fi fost root-at de fostul proprietar, iar din contul de root acesta să fi eliminat acele aplicații cu care vine HTC-ul tău, sau mai rău să fie rescris softul original cu unul așa zis custom rom luat de pe internet.Aceste așa zise custom rom-uri sunt pericole real pentru datele din telefon deoarece mai toate vin „la promoție" cu malware creat special pentru a fura date cu scopul aflării parolelor de conturi, agendei de contacte și în special datelor conturilor bancare.
Dacă e așa atunci cel mai ok ar fi să apelezi la un service autorizat de telefoane mobile unde vei solicita rescrierea softului cu cel original de fabrică pentru modelul telefonului tău.Costul pentru operația asta pleacă de la 100 ron în sus, și vei avea și garanție.Succes

| SasNetRomania a răspuns:

Nu ai nevoie de gsm sau alte rahaturi. androidul e foarte usor de resoftat. il poti face acasa daca te pricepi, daca nu lasa-l asa si iti pui tu doar ce aplicatii vrei, e mai bine sa fie curat softul cum e al tau decat sa aiba toate r@haturile.

| speedshop14 a răspuns:

Cine l.a avut inainte, i.a schimbat softul in unul de pe net. Daca ai bani, cel mai bine e sa te duci la cateva gsm.uri din zona ta sa te interesezi unde e mai ieftin si unde gasesti cerele sa.ti puna softul din fabrica. Si ai grija sa stai langa ei cand fac treaba asta, peste tot se liturghisesc cu piese.