MAjoritatea telefoanelor de ultima generatie vin cu tot ce le trebuie preinstalat( apropo de ce spune "anonim-ul"-flash playerul), problema nu este telefonul, problema este viteza netului de KK care inca al avem pe telefoane, noi romani. CAuta o zona pe afara o zona pe unde ai semna full, dar cand zic full ma refer sa nu-ti scada sau sa-ti cresca liniutele alea de la semnal, sa ramana intepenite acolo ca si cum ar fi desenate si incearca sa vezi ceva pe youtube...ai sa ai o mare surpriza! Am internet de la vodafion care este cel mai rapid la ora actuala si are cea mai buna acoperire si abia merge youtube-ul! Internetul pe tel deocamdata la noi nu este pentru vizionari live! Succes!
Fi antena ce am facut eu, mi-am bagat wapul pe atuncea era wap si inainte sa ies afara a upload un prieten un video How to kill a cioara. Si nici mie nu mi-a mers YouTube asa ca am sunat la Orage si le-am spus : Buna ziua un client deal dumneavostra si am o problema cu internetul. Dece nu pot vedea videouri pe YouTube ca eu vreau sa vad Cioara! O zis ca iei nu se ocupa cu YouTubeul doar cu siteu wap.orange.ro deci eu iti zic reinstleazati YouTubeul si data viitoare posteaza si tu ce telefon ai si retea.