| madalicious a întrebat:

Buna!

De curiozitate m-am apucat si eu sa joc LadyPopular. laughing
Si as vrea sa stiu ceva : cand cumperi, de unde se iau banii? O sa vina o factura uriasa la internet sau, sunt dolari virtuali pe gratis? Please help me!

5 răspunsuri:
| Baiaaanca a răspuns:

Ce tare ai fost cu "O sa vina o factura uriasa la internet ", din fericire nu! E a doua varianta, exista dolari viruali. La inceputul jocului iti da multi bani, indeajuns ca sa treci cateva nivele. Apoi, trebuie sa te apuci de studiat si sa iti iei o meserie.Prima meserie este aceea de bucatar. Mai poti castiga bani si IQ la jocuri. Sunt destule acolo, pe care le poti juca, fiecare iti aduce bani.
Succes!

| Dizzy a răspuns:

Pai la inceputul jocului primesti 2000 de dolari. Apoi poti sa faci niste cursuri de gatit sau de hair stilist(trebuie sa platesti pentru asta) dupa care poti sa te angajezi si sa primesti bani.Sau poti sa filtrezi cu un baiat in discoteca si dupa ce devine prietenul tau o sa-ti dea in fiecare zi 50$ si 50 de monede.\

Aaa...si mai poti face bani jucand jocurile din dreapta sus de la sectiunea"games"

| lovelovelove a răspuns:

Dai din fund de fericire a? rolling on the floor)) glm glm sunt dolari virtuali da sa nu-i cheltui p toti sa-mi dai si miewinking

| .:.:.Sn0f0 eXtasy`.:.:. a răspuns:

Dolari virtuali: SI eu joc. Dar factura va veniii uriasa numai daca iti cumperi dolari si diamante.Asa ca te sfatuiesc sa-ti gasesti un job pe lady si un iubit.Si asa. N ue nevoie sa cumperi.

O zii buna happy

| andeeutzyka a răspuns:

Si eu joc si sunt dolari virtuali! poti sa faci kursuri si sa te angajezi sau sa te bagi cu unu in diskoteca si iti da el bani in fiecare zi sau sa joki jocuri, tu alegi!