Probabil cablul care intra din monitor in calculator [cel cu mufe albastre] este defect, s-a dus ecranajul sau poate chiar monitorul este de vina. incearca si cu un alt monitor si daca ai aceleasi probleme se poate sa aiba si placa video vreo buba
Matusa mea a avut la laptop o asemenea problema si a fost in oras, iar acolo i s-a spus ca ii apar acele dungi pentru ca a "bruscat" laptop-ul( l-a lovit, etc; desi nu-l lovise). Asta se intampla undeva acum un an, maxim 2. In prezent, are pe jumate dungile, probabil iti dispar si tie cu timpul.
Dungile sunt din alta cauza:
1.ar putea fi de la placa video
2.ar fi posibil sa-ti fi murit pixelii...
daca ti-au murit trebuie sa-ti schimbi monitorul. daca apesi in zona linilor acolo cu degetul ce se intampla? ce culoare se faC? e la fel ca peste tot incearca si intr-o parte in care nu e nimic daca face tot la fel inseamna ca pixeli sunt buni si ca placa video sau cablu de la monitor nu e conectat corect windowsu nu are treaba cu asta intr-adevar
FUnda?
succes
bye
Iti apar dungi rosii? sau cu purici? daca iti apar dungi rosii, cum ar venii un joc de lumini, inseamna ca ti-e virusat rau calculatorul, sau poate fi de la cablul din spate care vine de la unitate
E de la placa video, o fi arsa asa am patit si eu, daca iti apar dungi inseamna ca e arsa.