In primul rand verifica sa nu fie bifata optiunea 'Mute' din proprietatile placii de sunet. Asta daca nu cumva trebuie sa reinstalezi driverul (asta e al doilea lucru pe care trebuie sa-l verifici). Succes!
Nu este bifată opţiunea "mute", iar în ceea ce priveşte driver-ul totul e ok, nu cred că ar avea niciun rost să-l dezinstalez, iar apoi să-l reinstalez
Problema este datorată altei cauze, dar totuşi nu-mi pot da seama ce are. în ziua respectivă am ascultat muzicăîntreaga dimineaţă, apoi peste câteva ore pur şi simplu nu s-a mai auzit nimic
Nu am spus ca l-ai dezinstalat tu intentionat, dar se mai intampla uneori sa se dezinstaleze automat, in special cand sunt instalate unele aplicatii neverificate sau in cazul unor pene de curent. Mi s-a intamplat ca dupa o intrerupere de curent sa ma tresesc 'fara placa de sunet', in sensul ca ea fizic era la locul ei dar windows-ul nu o mai recunostea. Reinstalarea driverelor mi-a rezolvat problema. OK, asta s-a intamplat in cazul meu, nu e obligatoriu sa fie la fel si in cazul tau, totusi n-ar strica sa incerci reinstalarea de drivere, n-ai nimic de pierdut... Succes!
O alta problema ar putea fi la USB-uri, sa nu le citeasca sau sa se fii stricat...
Vezi daca din greseala ti-ai dezinstalat programul sau driverul care se ocupa de sunet..se mai intampla. sper sa te ajute.pwp:*