| CameLLia17 a întrebat:

De unde pot gasi tastatura pentru notebook-ul meu Acer Aspire Swicth 10? Funda! Accept si link-uri de la pagini de unde pot comanda

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| TurkuNellu a răspuns:

Ca să o comanzi îți faci cont pe ebay completezi datele cu datele de pagament și îți scrii adresa unde poate fi espediata. Am cautat-o în România dar nu am găsit-o doar aici în Italia. Nu-ți fa griji ca va fi espediata. Eu cumpăr din toată lumea cu card-ul și tot ce am cumpărat a azuns la domiciliul. Am cumpărat din Hong Kong. Noua Zeelanda, Norvegia, Sud America. Toate au venit. Ebay e sigur. Ma bucur ca te-am putut fi de folos.

| TurkuNellu a răspuns:

Bună. Nu te grăbi sa o cumperi. Stai stai (Ritiro in zona) înseamnă că nu o espediata. Doar o vinde la el în oraș. Ancona IT. Îți caut alta cu espediere. Nu te grăbi sa faci plata. Faci o eroare. Lasă-mi un email și te contactez eu.

| TurkuNellu a răspuns:

Lasă-mi modelul tău de pc. Model:?

| TurkuNellu a răspuns:

Bună Camelia încearcă ca o poți găsi aici exact pentru modelul tău de PC http://www.m.ebay.it/......sch/i.html notebook. Vezi sa fie specificat corriere rapida.

| TurkuNellu a răspuns:

Întra pe site și clicheaza pe Spedizione da. Trimite din Regato Unite. Putin mai jos scrie Spedizione verso Tutto il mondo înseamnă că in toată lumea. E scris clar.