| giulia_8691 a întrebat:

de vreo 2 saptamana mi se tot stinge compu`l.ma streseaza ft tare.nu stiu din ce cauza.ma puteti ajuta? DE MULTE ORI mi se stinge cand ma joc ceva joc online.de ex quiz sau ceva joc pe hi5. e de la sursa sau de la placa :O? mai am garantie la el cateva luni. dar poate are co problema mai mica si nu mi-as mai face drumuri :d

5 răspunsuri:
| ExtraSakadat a răspuns:

Am avut si eu problema asta, desfa unitatea si iuta-te daca e praf in ea! La mine a fost foarte mult praf, dar dupa s-a rezolvat! Funda? :*

| Alinu7 a răspuns:

Salut! si eu am avut probleme de genu! daca atingeam putin pc se stingea automat! pana la urma a fost din cauza prafului! era plin de praf! a venit cineva care se ocupa de pc meu si la curatat el! eu nu ma bag sa il desfac orice ar avea! poate de aia nu stiu sigur!

| Claudio a răspuns:

Probabil ai ceva virusi sau din cauza windowsului. e bine sa il reinstalezi la 2-3 luni deoarece umbla foarte multi virusi pe net.si eu iti recomand sa il cureti de praf, cu fenul merge mai bine... sper ca iti este de folos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate se si supraincalzeste... tine-l fara capace, intr-un spatiu deschis. dar cel mai probabil, praful.sterge-l.

| Zenithf a răspuns:

Sunt doua cauze mai comune: cooler-ul de la procesor este plin de praf si nu mai raceste corespunzator, sau calculatorul nu este conectat la impamantare.