Nu am citit-o, si nici n-am auzit despre asta, dar iti pot spune cam ce trebuie sa faci din experienta, din multe articole citite, si ca si youtuber care castiga bani din asta.
Stiu ca nu prea are treaba youtube-ul cu bloggingul, dar principiile pe care trebuie sa le urmezi sunt cam aceleasi.
Ai nevoie in primul rand de un continut de calitate.
Daca postezi continut de 2 bani, iti dai si tu seama ca n-o sa ai cine stie ce succes.
Partea nasoala este ca o sa ai parte de multa concurenta, trebuie sa ai un continut bun, de calitate, tinand cont ca sunt deja sute sau mii de alte bloguri de succes.
Plus ca nu stiu cat succes o sa ai in Romania, nu prea am vazut mult blogg-uri de succes aici.
Al doilea criteriu este cantitatea.
Doar pentru ca ai continut de calitate nu inseamna ca-ti permiti sa postezi odata la cine stie cand.
Trebuie sa postezi destul de des, cel putin pana strangi oameni, si dupa ce ii ai, poti incepe sa postezi mai rar, dar si asa, nu foarte, trebuei sa ii obisnuiesti cu un program, daca nu o postare pe zi, macar ceva gen "o postare pe saptamana".
Iar al treilea criteriu, care are legatura cu al doilea: daca vrei ca ceva sa aiba mult mult mult succes, trebuie sa investesti foarte foarte foarte mult timp in acel ceva.
Eu de exemplu stateam si toata ziua sa ma ocup de canalul de youtube, si puneam si 5 video-uri pe zi, deci canalulu imi cam manca toata ziua.
Cam asta trebuie sa faci si tu, trebuie sa investesti foarte foarte mult timp, pentru ca daca spui ca strangi bani pentru facultate, nu cred ca ai bani de reclame si lucruri de genul, si cel putin daca ai, iti trebuie ceva continut, nimeni nu-ti face reclama la un vlog gol.
Deci daca vrei sa te apuci de asa ceva, fi pregatita sa faci continut de calitate, sa il postezi in cantitati cat de cat mari, si sa investesti cat de mult timp poti in asa ceva.
Asa poate o sa ai succes mai repede.
Eu am ajuns sa castig cat de cat ok intr-un an, deci nu-i asa usor.
Daca vrei te pot ajuta eu cu blogul, ti-l promovez, te ajut cu pluginurile SEO.
Tu o sa pui doar continutul.
Iti voi explica mai multe si de profit.
Ok, în momentul de față aș vrea doar să văd un blog, care are conținut cât de cât ca lumea și să învăț cum să scriu, vreau să citesc cât mai multe articole să văd cam cum ar trebui să arate, după să fac un blog și să încep să postez și profitul dacă se poate să vină pe parcurs...
Buna, pentru a scoate ceva banuti cu un blog free ar fi metodele PPD, PPI
cei vechi in domeniu scot sume si de pana la 1000$/lunar
Nu am auzit despre acea carte. Insa, oricate carti ai citi. daca nu ai un blog cu articole sa merite citite, degeaba. Cel mai bine e sa cauti inspiratie sa scrii lucruri interesante si sa faci reclama acestuia. La inceput iti va fi mai greu, dar cu timpul vei face vizitatori, apoi vei putea vinde spatii de reclame si de aici incepe minunea. Dar repet, mult de munca, bafta.
AvalohAlyn întreabă: