Probleme cu vreo componenta hardware sau cu driverele.
reintaleaza windows-ul
dc problema persista verfica memoria, gen memtest il gasesti pe http://download.rnt.ro
Prima oara reinstalezi windowsul,e prea vechi,prea incarcat si posibil nu ai dat nici un scandisk sau o defragmentare. daca problema mai persista e de la RAM! hdd-ul sigur nu e defect! dar eu zic ca mai sigur e de la windows,depinde si cat de vechi e laptopul ce windows foloseste, cat ram ai, daca sunt 2 placute sau una! succes!
Eroarea este de la hdd sau de la memoria ram si eu am problema asta dar mi se intampla numa cand ma joc cstrike si rar. cel mai bine e sa il duci la service daca mai e in garantie
Prietena mea tot a avut probleme de genu a schimbat windowsul asta te sfatui si pe tine!
Verifica hardul, in general renumitul "ecran albastru" este din cauza HDD-ului. Daca hardul nu are probleme poti incerca sa schimbi modulele RAM intre ele.
Ă explic eu! Windosul nu e bun! Nu are destula memerie sa duca ce windows vrei! Poate are viruşi! Astea sunt posibilitaţi! Baga memorie sau ia-ti altul dar cred ca nu se poate ca nimeni nu are bani asa multi ca ştiu cât costa mult un laptop! Daca se poate si vrei o Funda!
Si mie mi s-a intamplat de la caldura ca se incalzea ca nu se pre mai invartea roata aceea de deasupra de procesor dar l-am facut! dar mi s-a intamplat si la pc dar la el nu i-am facut numik si si-a revenit!
Asta mi s-a intamplat mie cu calculatorul. jucam mt. si nu stiu ce s-a intamplat cam dpa max 7 8 luni se inchidea si aparea pag aia albastra. cineva mi-a spus ca este de la hard.si ca nu se mai poate face
si mi-am luat laptop.stiu ca e o prostie faza cu "nu se mai poate face" dar.
Nu stiu ce sa iti zic. eu ti-am raspuns pentru ca am fost si eu in situatia asta si stiu cat de enervant este
anonim_4396 întreabă: