| andraaa12 a întrebat:

Deci.as vrea sa-mi iau un iPod nano.si as vrea sa stiu daca este bun de ceva...si din cate stiu iPod-ul are melodii, iar melodiile alea se descaraca? sau cum?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Este bun. Sunetul este foarte clar. Melodiile le poţi pune tot de pe calculatorul tău (dar prin iTunes), dar într-adevăr dacă vrei poţi să şi descarci de pe net alte melodii (contra-cost). În rest, îţi sugerez să iei în calcul răspunsul lui luchass (ştie ce zice). Eu am un ipod clasic şi sunt foarte mulţumită de el. Are spaţiu de stocare mare, autonomie mare la baterie, foto, video etc.

5 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Mulţumesc!

| IamIce a răspuns:

Iti sugertez un iTouch adica un iPod touch{900 ron}
da-mi fundita big grin

| Aero_2277 a răspuns:

Nu sunt bune eu am dat vreo 1600 pe unul si mi-a pocnit. Vreau sa ziic ca a fost intretinut foarte bine, fara busituri, tinut in husa cu tot tacamu, dar ascultam muzica la el si..."BOOM!", deci nu iti recomand, si la garantie cand m-am dus l-au trimis la Buc. si l-au tinut o luna, fara efect au zis ca de inlocuit nu il inlocuiesc, singura sansa era sa il trimita in Germania.

| esapament a răspuns:

E foarte tare Ipod. Instalezi Itunes - un fel de winamp - de fapt poti sa vezi playerul cu winamp si sa iti pui pe el playlisturi facute in winamp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic să nu-ți iei. Am avut aproape toate generațiile (cu excepția ultimei) și nu m-au mulțumit.
Da, sunt mici, subțiri, drăguțe, fiabile, dar sunt unele mai bune și mai ieftine.
iTunes e durere, ești limitată la un singur calculator (dacă vrei să pui muzică de pe alt PC va trebui să ștergi tot de pe iPod), consumă resurse foarte multe deoarece e prost optimizat pentru Windows (programul fiind creat pentru OSX, sistemul de operare de pe sistemele Apple).
Mai bine îți iei un iRiver (Clix2 de exemplu) sau un Cowon (aș recomanda D2, dar e cam cărămidă). Clix2-ul e foarte frumos, are un afișaj superb (nu e clasicul LCD TFT, e pe LED-uri (folosește tehnologie OLED mai exact)) și măricel, autonomia e la fel de bună, sună la fel de bine și cu mai mulți decibeli, nu ești limitată de iTunes și nu în ultimul rând, sunt mai ieftine. Că nu-s la fel de subțiri ca iPod-urile... e deja altă poveste. happy