| Yumiii a întrebat:

Deci, mie imi arata ca am Local Disk C full aproape. straight face Si eu nu am mai nimic! Cum as putea sa-l "curat"? ^^
Dau funda. :3

Răspuns Câştigător
| jeek0 a răspuns:

In c sunt cuprinse si downloads, desktop. asa ca daca ai in downloads filme sau alte chestii iti mananca din spatiu. poti sa faci loc dezinstaland unele programe din program files si instalandu-le in d intr-un folder.astfel doar o parte mult mai mica din program se va duce in c, restul ramanand in d. deci spatiu considerabil. inchide update-urile la windows daca ai. da click dreapta pe recycle bin si micsoreaza-l. pune-l 5% sau mai putin. da o scanare cu malwarebytes antmalware (gratuit) si vezi daca nu a vreun virus. toate acestea vor duce la marirea spatiului pe c.

7 răspunsuri:
| PanaceuUniversal a răspuns:

Desktop-ul e din discul C. Daca ai filme sau alte lucruri pe desktop, muta-le intr-o alta partitie!

| Yumiii explică (pentru PanaceuUniversal):

Nu am NIMIC! Nici filme, sau jocuri, nici pe desktop nici niciunde. T~T

| PanaceuUniversal a răspuns (pentru Yumiii):

Ce antivirus ai? E posibil sa fi luat unul dintre acei virusi care multiplica fisierul infectat la nesfarsit! Daca e asa, va trebui sa iti reinstalezi windows-ul!

| Yumiii explică (pentru PanaceuUniversal):

Am Avast.

| Klaudiu214 a răspuns (pentru PanaceuUniversal):

A fost buna astalaughing

| PanaceuUniversal a răspuns (pentru Klaudiu214):

Crezi cumva ca vorbesc aiurea?

Http://forums.cnet.com/......space-exe/

| WeAreLegion a răspuns:

Descarca TuneUp utilities, e cu trial dar suficient cat sa-ti curete registrul si fisierele inutile!