| miauuau a întrebat:

deci problema mea este ca am un telefon motorola wx395 din care pur si simplu nu mai pot scoate cardul de memorielaughing)))))va rog! help! am incercat si cu pensetarolling on the floor
funda pentru raspunsul de care am nevoie si voturi pentru toti, numai sa ma ajutatiiiii

6 răspunsuri:
| GenetiX a răspuns:

Du-te si cumpara un patent cu varf ascutit de prin magazinele de piese electronice cu varful cat mai subtire. Prinzi usor de card il impingi in telefon putin apoi il tragi usor inapoi.
http://topcumparaturi.ro/app/gethumb.php?id=2794&w=175&h=122
PS: miscarea e importanta de scoatere.

| vladdd_1526 a răspuns:

Incearca cu un ac sau daca tot nu merge il poti desface si sigur o sa il poti scoate

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Si eu am patit-o odata,cel mai rapida cale am gasit-o chiar fara sa vreau, am lasat telefonul pe masa si mi-am facut un sandwish dupa ce l-am facut si incalzit mi-a rasunat ideea am bagat in locul sandwishului, telefonul in microunde l-am lasat 1 minut, l-am scos am deschis lacasul de la card am scuturat iar el a cazut, sau ce a mai ramas din el.

| miauuau explică:

Dan claudiulaughing),amuzant raspuns dar nu iti pot spune ca e si folositorwinking
in plus, nu am cum sa deschid lacasul pentru card deoarece nu se deschide, e doar un loc unde am bagat cardul cu nici un fel de spatiu ca sa il pot trage afaralaughing)[greu de explicat pentru cine nu stie]laughing

| miauuau explică:

\dancing
fratilor!
am gasit solutia singurasmugsmug
trebuie doar sa imping cardul inauntru si apoi iese singurrolling on the floor, pare atat de simplu incat trebuia sa imi fi dat seama de la inceput...

| gabrielsearch a răspuns:

Impingel mai tare inuntru caci apoi va iesi