| BlackRaven45 a întrebat:

Buna!
Deci...tata a zis ca imi cumpara un cadou de ziua mea.El a spus sa aleg intre un telefon nou si o tableta. Pe care sa o aleg?

26 răspunsuri:
| AnnaLuuv a răspuns:

Telefon

| fuzzer a răspuns:

Ce doresti tu,vezi tu ca tabletele sunt mai de "fite",pe cand un telefon, ce mai,cine mai foloseste in ziua de azi telefonul sa sune?:))...

Ce vrei tu,daca un telefon ai deja, atunci o tableta ar fi alegerea cea buna, dar trebuie sa ai mare grija de ea, caci foarte usor poti sa ajungi sa regreti ca ai cumparat-o sau un telefon iarasi, un galaxy s4

http://www.google.ro/......tp?/imgres

...Asta daca stai bine cu banii.Succes,si fie sa faci alegerea cea buna!

| hummmer a răspuns:

Orice ţi-ar lua, în 3-5 luni se va demoda şi vor fi învechite. Mai bine păstrează banii.

| andru10best a răspuns:

Categoric tableta. Este mult mai functionala si nu o sa regreti!

| maryusmono a răspuns:

Salut,

Am vazut ca cineva ti-a recomandat un padphone. Uite mi se pare chiar super dar costa ceva bani: http://bit.ly/19MbvjA

Il gasesti la link-ul de mai sus si tot acolo vei vedea si parerile celor care l-au cumparat deja.

| panther2007 a răspuns:

Totul conteaza de ce buget are alocat tatal tau pentru cadou si desigur de necesitatiile tale.
In cazul in care ai deja un telefon performant recomandabil ar fi sa iti achizitionezi o tableta, in cazul in care nu ai un telefon pe masura cerintelor tale atunci cumpara-ti altul nou

| BlackRaven45 explică (pentru panther2007):

Pai telefon am dar as vrea unul nou cu android dar daca si tableta are android nu pot sa ma decid sad Tata a spus ca tableta are android. Deci nu pot sa ma decid.

| panther2007 a răspuns (pentru BlackRaven45):

Pai cam toate tabletele de pe piata au android singurul avantaj pe care ti-l poate oferi o tableta este display-ul mai mare ca si performante este egala cu un telefon mobil ca de exemplu Samsung galax s sau s2. Cat despre display cineva spunea ca e HD tind sa ii reamintesc ca nu toate sunt HD si ca exista si telefoane cu display Full HD. Cat despre Asus Padfone este destul de scump asa ca iti recomand o tableta cu functie 3G(adica sa ii poti pune cartela sim) si cu ajutorul anumitor programe ai sa poti sa vorbesti si sa trimiti sms-uri de pe aceea tableta, si tind sa reamintesc un lucru o tabelta oricand se poate transforma intr-un laptop adaugand o tastatura prin mufa mini usb.
In concluzi daca vrei android dar vrei ceva mai mare atunci cumpara o tableta desi eu sincer sunt dezamagit de ele

De ce esti dezamagit de ele?

Pai am fost dezamagit de un Samsung galaxy tab de ce spun asta?
Am intampinat probleme de soft si compabilitate aplicatii
are lag la display ceea ce este deranjant
e mai greu de cat un telefon si mult mai sensibil
nu stiu parerea mea e ca nu e la fel de performanta ca si un telefon cu aceleasi performante.
Dar acum desigur depinde de cerintele si gusturile fiecaruia

Pai tata are un prieten care vinde tablete si prietenul lui i-a dat una intr-o zi ca sa ii gaseasca un cumparator. Eu am testat-o si mergea bine. Jocurile, camera, aplicatile mergeau bine si avea android. Deci eu eram multumita de tableta aia. Si s-a si vandut repede.

Apropo: m-am uitat la preturile padfon-ului si pleaca de la 1200 ron- 2200 ron si inca mai mari sad

Tu stii mai bine eu unu sunt dezamagit de ele si asa am sa raman am revenit la vechiul laptop dar fiabil.

Cum adica fiabil? happy

Pai eu ti-am spus ca sunt foarte scumpe doar nu doreai ca un brand precum Asus sa coste 2 lei nu?
Daca iti iei o tabelta i-ati una cu functie 3G(adica sa ii poti pune sim)
pe urma din google market iei call log si voilla tableta e si telefon
Pe urma cauti pe internet o husa cu tastatura usb pentru dimensiunea tabletei tale adica de 7' sau de 10'(inchi)
Ei bine o husa cu tastatura pentru o tableta de 7"(inchi) costa 70 de lei
iar pentru una de 10 costa 100

Pai daca dau cu laptop-ul de pamant nu pateste nimic(carcasa in titan) pe cand daca dau cu o tableta de pamant o fac tandari laughing
Plus de asta laptop-ul e mai bun de cat o tableta parerea mea
fiabil adica e mai rezistent in timp si poate mai performant

Daca tot ai zis: poate exista si tableta cu carcasa de titan

Din cate stiu eu nu exista nici o tableta care sa aiba carcasa de titan insa carcasa se poate face la comanda si te costa de mai bine nu ti-o faci laughing

Ok laughing

| Lovee18 a răspuns:

Telefonul.winking

| alex癌 a răspuns:

Nu trebuie sa alegi ia-ti padfone sau padfone 2 http://www.youtube.com/watch?v=Rrh_EwFaZ7I

| alex癌 a răspuns (pentru alex癌):

Atentie telefonul e toata smecheria in el e hardu si altele... tableta iti mareste ecranu si ai o durata mai mare la bateriewinking

| BlackRaven45 explică (pentru alex癌):

WoW! Ce tare e. Si telefon si tableta si laptop intr-unul singur.Dar de unde? Cat costa?

| Ch1c0s a răspuns:

Mmm. eu zic telefonul. asa mi-a zis si mie tata

| badboy1202 a răspuns:

Pai....la telefon avantajul este ca il poti tine in permanenta dupa tine
iar la tableta ai mai multa performanta ca la telefon
deci totusi parerea mea este telefon

| Nicu_Curelea_1982 a răspuns:

Tableta, e mult mai faina, are ecran HD si poti vedea filme cand stai pe pat seara, asta daca ai internet wireless sau WI-FI in casa! Funda daca te-am ajutat plz big grin