Puterea de "200W RMS" in practica inseamna 20W electric, care se imparte pe cele 3 difuzoare.
La volum maxim ai si distorsiuni la maxim.
In practica, un asemenea sistem scoate in total cca 10W, suficient pentru ascultare in camera.
Pretul perceput insa mi se pare mare, avand in vedere referintele despre fiabilitate de pe site-uri.
In orice caz, inainte de cumparare ai dreptul sa incerci marfa la magazin, daca iti convine cum functioneaza.
Barbatii stiu ei ce sa aleaga. Femeile nu fac echipa buna cu "treburile" barbatesti.Aici ma refer la masini, ceasuri, parfumuri si evident, BOXE. Daca te bagi in chestia asta risti sa alegi ceva ce nu e pe placul lui.Eu ii propun iubitei sa mergem intr-un mall si sa isi aleaga ea ceva, intr-un buget anume.La fel poti face si tu:Il iei frumos de mana si il duci la un Flanco sau la un MediaGalaxy, iar acolo vede el ce ii place.Esti sigura ca vrea boxe? Poate i-ar placea altceva si nu ti-a spus tie.In al doilea rand, tu ii faci cadou...Dar el iti va face? Nu de alta, dar eu stiam ca barbatii ofera cadouri femeilor, nu invers...In fine, mult succes!