Poate e programat el sa se inchida automat uitate in setari ori trebuie instalat windowsul
Depinde, cauze pot fi mai multe...
Eventual, du-l la alt service.
Ai montat ceva piesă în el, recent, înainte de a începe acele "închideri neaşteptate"?
Sau ai instalat vreun program?
Depinde si unde l-ai dus la reparat. Cauzele pot fi multiple. Sursa, temperaturi anormale care duc la activarea protectiei, memorii, placa de baza, virusi, etc.
Am avut si eu odata o problema de asta, la mine era de la sursa, avea o mufa arsa langa procesor. Uita-te langa cooler dupa o mufa mica ( dreptunghiulara, dar micuta) sa nu fie afumata. E posibil sa nu fie de la asta, dar poate ajuta Eu am rezolvat schimband mufa (am luat de la alta sursa stricata, dar cu mufa buna)
Pai ai putea incerca sa "monitorizezi" momentele dinainte sa se inchida. De ex ce programe ai folosit inainte sa se opreasca si apoi poti trage o concluzie. De exemplu, daca se inchide in mom in care ai deschise mai multe programe de genul Adobe Photoshop, AfterEffects s-ar putea sa fie sursa sau procesorul care se incalzesc prea tare. Au o limita de grade celsius la care se inchid din motive de securitate. Sper ca te-am ajutat.
Nu am programat nimic, l-am dus la doi oameni si spun ca la ei nu se inchide.L-am dus si la varul meu, care cu asta se ocupa, si a zis ca e in regula. Daca deschid messul se inchide imediat, nu a m mai deschis messul, dar tot se inchide, sau daca nu se inchide se blocheaza de tot, si trebuie sa ii dau restart.
Posibil din cauza incalzirii procesorului, cand ajunge la o anumita temperatura se opreste automat pentru a nu se arde. Verifica si curata cool-erul procesorului.