| KiiiiiiduuuxD a întrebat:

Dee mult timp, calculatorul meu se inchide singur, cand are chef, ca sa zic asa. L-am dus la reparat, si ei spun ca nu are nimic,, de ce se inchide numai la mine? Ce pot sa fac? Funda big grin

7 răspunsuri:
| TurcoaicaTa a răspuns:

Poate e programat el sa se inchida automat uitate in setari ori trebuie instalat windowsul

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Depinde, cauze pot fi mai multe...

Eventual, du-l la alt service.

Ai montat ceva piesă în el, recent, înainte de a începe acele "închideri neaşteptate"?
Sau ai instalat vreun program?

| K0sti a răspuns:

Depinde si unde l-ai dus la reparat. Cauzele pot fi multiple. Sursa, temperaturi anormale care duc la activarea protectiei, memorii, placa de baza, virusi, etc.

| razvanlost a răspuns:

Am avut si eu odata o problema de asta, la mine era de la sursa, avea o mufa arsa langa procesor. Uita-te langa cooler dupa o mufa mica ( dreptunghiulara, dar micuta) sa nu fie afumata. E posibil sa nu fie de la asta, dar poate ajuta happy Eu am rezolvat schimband mufa (am luat de la alta sursa stricata, dar cu mufa buna)

| BonaNote a răspuns:

Pai ai putea incerca sa "monitorizezi" momentele dinainte sa se inchida. De ex ce programe ai folosit inainte sa se opreasca si apoi poti trage o concluzie. De exemplu, daca se inchide in mom in care ai deschise mai multe programe de genul Adobe Photoshop, AfterEffects s-ar putea sa fie sursa sau procesorul care se incalzesc prea tare. Au o limita de grade celsius la care se inchid din motive de securitate. Sper ca te-am ajutat.

| KiiiiiiduuuxD explică:

Nu am programat nimic, l-am dus la doi oameni si spun ca la ei nu se inchide.L-am dus si la varul meu, care cu asta se ocupa, si a zis ca e in regula. Daca deschid messul se inchide imediat, nu a m mai deschis messul, dar tot se inchide, sau daca nu se inchide se blocheaza de tot, si trebuie sa ii dau restart.

| Niro5 a răspuns:

Posibil din cauza incalzirii procesorului, cand ajunge la o anumita temperatura se opreste automat pentru a nu se arde. Verifica si curata cool-erul procesorului.