| Ady2138 a întrebat:

Buna dimineata, am si eu o problema care incepe asa...

Am facut un contract pentru internet la RDS-RCS, bun am sunat a venit baiatu` cu contractu l-am facut, vroiam sa il intreb cand vin cei cu instalarea dar am uitat pe moment lunduma cu altele...acum trecand zilele vazund ca nici un semnal de la cei de la Rds nimic..am sunat eu sa vad ce se intampla, fata aceea imi ceruse un cod din contract, bun i-am dat codul cica nu e valid si il repetasem de 13242 de ori, inseamna ca am asteptat degeaba si nici macar nu sa mi sa inregistrat contractu`straight face mi-a cerut codul agentului, in fine intrebarea mea este Cand doamne iarta-ma vin astia? ca vorba aia vin sarbatorile ma uit pe pereti?laughing mai vorbesc cu cei din afara etc etc. sticku care il am acum e imprumutat si asta, Am sunat la mai multi provideri:

Romtelecom ( care si acum cica are probleme cu instalarea in bloc), UPC (nu are retea), Alti provideri de internet nu stiu daca mai exista in Galati... vorba aia e ditamai orasu` si sunt 3 provideri oh go on, mai era si ilink dar l-au cumparat cei de la rds...

Deci pana la urma vreau sa stiu cam cand vin cei de la rds, si daca mai stiti si alti provideri de internet in Galati...

Multumesc si scuzati-ma daca am scris aiurea, sau daca nu am scris unde trebuie...

Astept raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| livio70 a răspuns:

Cel mai bine mergi personal la sediul RDS si incearca sa vezi daca acel angajat ti-a facut contract. Daca nu, incheie un contract pe loc si fii mai staruitor.Intreaba in cat timp se instaleaza serviciul? Cand iti da un timp baga si tu o chestie mai miloaga de exemplu: DFomnule nu se poate mai rapid, sunt si eu atent stiti am o sora bolnava grav, etc si vrea si ea sa vorbeasca cu sotul ei de sarbatori.Nu se poate mai rapid? Eu spun ca o sa ai intelegere...Eu i-am convins si au venit in 48 de orelaughing

1 răspuns:
| NaRuToSkUmPiK a răspuns:

Astea sunt cazuri de TZEAPA! Apeleaza la alta firma cea mai sigura fiind novasat, dar daca tot vrei rds-rcs du-te la sediu si vorbeste daca nu rezolvi nimic ii dai in judecata big grin byebyesper ca te-am ajutat happy funda plizhappy