Instaleaza toate driverele necesare. Teoretic placa video dedicata ar trebui sa intre in functiune doar atunci cand e nevoie de ea.
Ce model e laptopul? de ce erau 2 chestii acolo la d-load? De ce esti sigur ca ai placa video pe care susti ca o ai? Stii ca poate sa fie laptop model xyz cu o placa video... si model tot xyz cu alta placa video?
Https://www.pcgarage.ro/......ux-silver/
Acesta e laptopul. De unde sa stiu eu de ce erau 2 chestii pe site-ul oficial? Pentru ca asa scrie in cartea de la laptop.
Am intrat pe site-ul de la HP, la laptopul tau, la drivere, m-am uitat, am vazut pentru ati ca sunt postate doua versiuni, una mai veche, una mai noua, nu trebuie sa le ai pe amandoua instalate in acelasi timp.
de cate ori am lucrat cu ati / amd am stiut ca sunt mai pretentiosi la drivere asa ca : asigura-te ca ai versiunea mai noua de driver : exemplu 8.91 e mai nou decat 8.84.
dezinstaleaza orice driver / chestie pentru placa video amd instalata
restart la calculator [ nu, serios... restart ]
instaleaza cel mai nou driver, restart
all done.
mai mult, placa video, nu e geniala, nu te astepta sa poti juca chiar orice, mai ales daca ii bagi umbre, antialiasing, anisotropic filtering si post processing in jocuri.
danni3l întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
Mzgrrrr întreabă: