| Dragut123 a întrebat:

Buna din nou! Am o problema destul de complicata dar sper sa ma puteti ajuta! Acum vreo 2-3 ani mi-a cumparat mama o imprimanta Canon. Totul a fost OK pana intr-o zi cand am incercat sa printez ceva din calculator pe acea imprimanta si nu a mers. Eu am crezut ca e o setare, ceva din calculator caci daca folosesc SCAN-arul imi merge fara nici o problema, la fel si xerox-ul. Chiar nu stiu care este problema. Nu am nicio idee. Am mai cautat pe Google dar nu am gasit rezolvarea. Sper ca voi sa ma puteti ajuta! Va rog foarte mult! Multumesc anticipat iar persoana ca ii va da de capat problemei va primi

8 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Pai ai instalat-o ca sa printezi din calculator?

| Dragut123 explică (pentru K0sti):

Da. Am instalat tot. Totul a fost Ok pana sa nu mai pot sa printez nimic din calculator. Nu stiu ce are.

| K0sti a răspuns (pentru Dragut123):

Si ce se intampla, cand vrei sa listezi?

Pai totul merge normal doar ca atunci cand dau pe imprimare ma pune sa salvez ceea ce vreau sa salvez in documente. Si de aici nu mai printeaza deloc. chiar nu stiu ce ar putea avea.

Pai cand dai sa listezi, din orice program, ai o lista cu imprimantele, ai ales-o pe aia care o ai instalata?
Daca si sa listezi e greu...

Da am ales tot ceea ce trebuia, dar tot nu a mers. Imi da eroare si imi spune ca nu poate printa. Problema e din calculator si chiar nu pot sa imi dau seama care-i problema.

Ia fa un print screen la device and printers sa vad si eu ce imprimanta ai acolo!
Si intra aici sa vorbim: http://www.epasystems.ro/asistenta-it-online/

| JustOneDay a răspuns:

Din cate stiu eu, trebuie instalata si ea. Ar trebui sa ai un CD de la imprimanta de cand ai cumparat-o.