| lixu16 a întrebat:

Buna din nou! Va rog mult am nevoie de un fat/parere!
am un pc cu urmatoarea configuratie:
Procesor AMD PHENOM 2X2 545 3, 1ghZ
Placa de baza ASUS M4A785T-M
4gb ram
Iar azi am achizitionat o placa video NVIDIA GE FORCE GT 630 2 GB DDR3!
Problema mea este ca atunci cand intru de exemplu in FIFA 12, NFS the run 10 secunde merge ok (medium) dupa care se blocheaza imaginea si apoi isi revine dupa cca 5 secunde dupa care iar merge ok 1min doua si tot asa.
Am instalat corect placa video + Update tptul ok. Nu pot sa imi dau seama de ce face asa placa video?! e varianta pe 128 bits.
aveti vreo idee de la ce poate sa fie? sa nu o duca procesorul? sau? Sunt extrem de dezamagit am dat si destul pe ea ca acum sa vad ca cel putin la mine pe PC nu e departe de cea integrata. Daca ma poate ajuta cineva i-as fi foarte recunoscator, multumesc.

4 răspunsuri:
| FlorinDiablo a răspuns:

Eu am aceiasi placa video si imi ruleaza pe Hight toate jocurile mentionate de tine cred ca procesorul e cam slab, eu am AMD Phenom quad-ore B55 3.60 Ghz.

| Gabitech a răspuns:

Presupun ca nu ti-ai instalat si windowsul din nou. poate ti-au ramas resturi de la fosta placa video si iti dau conflicte. Incearca sa-ti pui windowsul "pe curat", sa instalezi ultimul driver de la placa video si ultima versiune de direct x. e f important daca ai windows pe 32 sau 64 de biti sa cauti drivere si direct x pentru aceeasi versiune.

| florin1979 a răspuns:

Fa update la ultimul driver al placii video! intri pe situl nVIDIA, selectezi seria placii tale video, sistemul de operare apoi descarci si instalezi ultimul driver ce ti-l gaseste acolo! daca nu merge, id mess sprintaroiuflorin, sa vad cum te ajut!

| AstonMartin a răspuns:

Nu ai o placa foarte stralucita, poate fi si de la rezolutia cu care joci the run de ex, si setariile ultra mega high.
Daca nu e din aceasta cauza, reinstaleaza windowsul, de preferat w7 x64, dar prin formatare nu prin repararea. Apoi cauti ultimul driver pe Nvidia.com