| al3 a întrebat:

Din pacate fotograful care trebuia sa se ocupe fericitul eveniment (nunta) a decedat in urma cu cateva zile, a fost cel mai bun de la noi. am fost cei mai fericiti cand am vorbit cu el si a spus ca este liber pe data respectiva, dar si foarte tristi cand am aflat vestea ca nu mai este printre noi, mai ales ca era foarte tanar si trebuia sa se casatoreasca in luna mai. Am dori sa ne sfatuiti ce sa facem, fratele lui se va ocupa de acum incolo de tot, dar nu stim ce sa facem sa renuntam sau sa mergem mai departe, mai gasim un fotograf bun liber? mai sunt 3 luni pana la nunta noastra. Nu stim cat de de bine se pricepe tiinand cont ca fratele lui era un profesionit punea suflet in ceea ce facea. Ne gandim ca si aparatura profesionala conteaza dar prelucrarea fotografiilor, monjatul video?! Ce sa facem? Multumim!

Răspuns Câştigător
| Nume2 a răspuns:

Normal, conteaza si aparatura si tot... daca si fratele lui se pricepe si foloseste aparatura profesionista, da de ce sa nu mergeti mai departe

| al3 explică (pentru Nume2):

Nu stim daca se pricepe, dar foloseste aparatura fratelui sau.

| Nume2 a răspuns (pentru al3):

Mda. dar degeaba are aparatura buna daca nu stie sa o foloseasca, de ce nu cautati alt profesionist?

| al3 explică (pentru Nume2):

Ne este teama ca nu gasim pentru data respectiva, e normal cel mai bun e luat primul.

| Nume2 a răspuns (pentru al3):

Acuma na... incercarea moarte n-are

7 răspunsuri:
| RaduGabrielConstantin a răspuns:

Off... Ce situatie ciudata sad Imi pare rau sa aflu de aceasta intamplare.
Pe viitor, puteti colabora si cu noi: https://fotografprofesionist.ro/ Avem o experiență de peste 10 ani, pe piață.

| Ks_Ade_1982 a răspuns:

Daca inca nu v-ati hotarat in privinta unui fotograf, va recomand pe acesta : www.adelak.ro