Buna,amandoua sunt bune doar ca Sasung Galaxy S2 nu are calibrarea tactila prea buna, acum depinde ce stil ti s-ar potrivi... Funda?(Iphone4 e ai bun )
Buna,Iphone 4 ....Este bun si Galaxy dar nu este atat de performant cum este Iphone, acum depinde si ce stil tiar potrivi... Fundita?
Barabau99 e la furat. Raspunsul e Galaxy S3, desigur. Serios - nici unul. Nu merita atitia bani pe un rahat de telefon. Si mai serios, Samsung Galaxy S2. De ce? Ia si cauta teste comparative pe net si o sa vezi. Uite un exemplu - http://www.androidauthority.com/......one-26726/ - 78% dintre cei care au votat la poll au ales Samsungul. De ce oare?
Samsung galaxy s2 este mult mai bun decat iphone 4.Incepand de la procesor pana la ecran.
Eu am un galaxy s2 si l-am comparat iphone-ul unui prieten, in diferite jocuri, imagini, clipuri si programe.
E ca si cum ai intreba. Care marca de masini e mai buna. Bmw sau Audi! Daca ai sa intrebi unu care are audi. o sa zica clar ca AUDI, la fel si cel cu bmw. Aici e numai si numai de preferinte! Cel mai bune este cel care te satisface pe tine!