anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dintre cele doua telefoane: iphone 4 si Samsung galaxy s2 care este cel mai bun si destept, dau funda! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| barabau99 a răspuns:

Buna,amandoua sunt bune doar ca Sasung Galaxy S2 nu are calibrarea tactila prea buna, acum depinde ce stil ti s-ar potrivi... Funda?(Iphone4 e ai bun )

6 răspunsuri:
| barabau99 a răspuns:

Buna,Iphone 4 ....Este bun si Galaxy dar nu este atat de performant cum este Iphone, acum depinde si ce stil tiar potrivibig grin... Fundita?

| KodrutZ a răspuns:

Barabau99 e la furat. Raspunsul e Galaxy S3, desigur. Serios - nici unul. Nu merita atitia bani pe un rahat de telefon. Si mai serios, Samsung Galaxy S2. De ce? Ia si cauta teste comparative pe net si o sa vezi. Uite un exemplu - http://www.androidauthority.com/......one-26726/ - 78% dintre cei care au votat la poll au ales Samsungul. De ce oare?

| Cornel320 a răspuns:

Samsung galaxy s2 este mult mai bun decat iphone 4.Incepand de la procesor pana la ecran.
Eu am un galaxy s2 si l-am comparat iphone-ul unui prieten, in diferite jocuri, imagini, clipuri si programe.

| arrondelissant a răspuns:

E ca si cum ai intreba. Care marca de masini e mai buna. Bmw sau Audi! Daca ai sa intrebi unu care are audi. o sa zica clar ca AUDI, la fel si cel cu bmw. Aici e numai si numai de preferinte! Cel mai bune este cel care te satisface pe tine!

| Elektro a răspuns:

S II, clar.

| MusiC1999 a răspuns:

Samsung galaxy s2 desigurbig grin!