| MHems a întrebat:

Doresc să achiziţionez un telefon nou. Nu mă pot decide între HTC Desire 500 şi Allview V1 Viper. Care ar fi cea mai bună alegere? Mă interesează camera, ecranul, calitatea audio cât şi video, interfaţa, procesorul şi cum rulează (jocuri în foarte mică măsură). OFER FUNDĂ! Mulţumesc happy

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Eu NU as opta pentru HTC in cazul tau. Desire 500 e o bataie de joc.
De ce, pai au pus cel mai prost procesor quad-core din cate exista. Sunt foarte multe procesoare dual-core mai performante. Motiv pentru care sunt telefoane dual-core capabile de 1080p si acest quad-core care cu greu duce 720p.
Rezolutia la Allview e mai mare, deci se vede mai clar. La camera, as zice ca sunt paorixmativ egale, desi nici v1 vider nu e rau(se laudau ca are sensor omnivision la Allview, care teoretic e destul de bun).
Allview se lauda ca foloseste amplificator audio Yamaha, in timp ce HTC-ul are doar ceva de soft, adica beats-ul. Teoria spune ca la Allview e superior. Nu am verificat aici, oricum, ambele se descurca destul de bine. Video, Allview superior atat la filmare cat si la redare.
Cpu mai performant la Allview.
Ce e cu mult Allview sub HTC e interfata, care arata foarte rau pe Allview(are multe modificari care il fac mai urat). Oricum, sense-ul a fost mereu apreciat.

| MHems explică (pentru sltlp):

Nici pe mine nu mă impresionează interfaţa Allview, dar cred că un Launcher ar remedia problema asta. Mulţumesc foarte mult pentru cât ai scris, deci V1 Viper e alegerea. FUNDĂ!

| sltlp a răspuns (pentru MHems):

Lansatorul rezolva partial, cam asta era ideea. Un lansator nu rezolva absolut tot. Oricum o sa fie o mica mare diferenta.
Apropo, tot legat de interfata, uita-te spre exemplu la lockscreen la Allview, ca nu au rezistat sa nu bage Allview si pe acolo... asta nu prea mai rezolvi fara sa sacrifici ceva...

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Desi Allview are o performanta mai buna, eu as opta pentru HTC datoritã designului si a firmei happy

Răspuns utilizator avertizat
| L0v3isTheWaY a răspuns:

Salut!
Uite aici : http://www.gsmarena.com/allview_viper_v1-6024.php
http://www.gsmarena.com/htc_desire_500-5623.php
Din cate stiu eu la HTC calitatea audio e mai buna in schimb la Allview display-ul e mai generos. Camera e la fel.
Succes!;)

| Londonezul a răspuns:

Daca as fi in locul tau as alege HTC-ul deoarece e un telefon foarte bun, accesibil la pret, procesorul e quad core, camera buna. Sper ca te-am ajutat. big grin

| Hype a răspuns:

Alege HTC Desire. crede-ma big grin