| Silviu0101 a întrebat:

Buna dragi prietenihappy, doresc sa imi iau un nou calculator si vreau sa fie performant, dar nu stiu cum este mai bine, sa il iau eu gata ansablat sau sa mi-l fac eu din piese? Cum credeti ca este mai bine? Pun accent pe "Performant". Dau fundita celui cu cel mai bun argumenthappy si la restul votwinking

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Argument mai bun decat ca iese mai ieftin daca il faci din piese asamblate nu este! Deci cel mai bine si mai ieftin este sa ti-l faci tu cum vrei! Intra pe forum my garage spui doar suma de care dispui si sunt cativa baieti acolo care iti fac cea mai buna configuratie pentru ceea ce vrei sa faci cu pc-ul.
http://www.mygarage.ro/register.php
Succes!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca il faci din piese te costa mai mult.Du-te la Depozitul de calculatoare.

| BogdyBogdan a răspuns:

Acum 15 minute doar ce mi-a venit si mie pc'u.am comandat piesele separat si m-am dus la un centru de calculatoare, intr'o ora mi lau montat aia si gata.parerea mea este ca daca vei comanda/cumpara piesele separat iesi mai ieftin.

| annkaa a răspuns:

Cel mai bine e sa til iei asamblat pentru ca sa fie aceeasi marca bine ca poti sa iti iei si din piese aceeasi marca dar e mai bine prima varianta si cred ca cea mai buna marca ar fi Dell

| Silviu0101 explică:

Va multumesc pentru raspunsurile voastre, stiam dinainte ce vroiam sa fac dar voi mi-ati intarit decizia, il voi lua din piese de ultima generatie si am sa mi-l fac euhappy

| Nicu_6664 a răspuns:

Mai bine ar fi sa til iei pe bucati dar ti-ar iesi mai scump dar mult mult mai bun