| lixu16 a întrebat:

Buna dragii mei!

Va rog sa imi spuneti si mie unde pot gasi un driver mai nou pentru procesorul AMD PHENOM IIX2 545 3.1 gHZ?
Am cautatdar nu gasesc nicaieri eu am configuratia de vreo 3 anisi bag tot acelasi driver pentru procesor daca puteti sa ma ajuta-i v-as fi recunoscator multumesc

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Procesorul nu are driver. Placa de baza are drivere. Intra aici: http://www.ma-config.com/en
Apasa pe "Start the detection" instaleaza programelul si mai da iar "Start the detection" si intra la "My Drivers". Acolo vei gasi tot ce este necesar sa instalezi si tot ce este mai nou.

3 răspunsuri:
| alecx4music a răspuns:

Nu vad de ce ai avea nevoie de un driver "mai nou". Sau incerci sa te lauzi cu procesorul tau de 3, 1 GHz?
Oricum, daca vrei sa verifici daca exista un driver mai nou, poti sa dai windows update, iar la categoria optional o sa gasesti toate update-urile disponibile pentru drivere si windows. Cele de la placi ar trebui sa fie primele. Iti recomand sa deselectezi tot si sa selectezi decat update-urile care iti trebuiesc. (sunt 2 categorii - important si optional)
Bafta!

| laurentiu80 a răspuns:

Driver pentru procesor? nu exista asa ceva.happy

| Seby80 a răspuns:

Dar nu trebuie driver pentru procesor. El functioneaza fara programe ajutatoare. Singurele drvere sunt pentru Display Adaptor (placa video) si Audio. big grin