| Diana99624 a întrebat:

Buna, dragilor! Ce brand uri de casti imi recomandati? Stiam ca cele de la Beats sunt bune, insa am auzit pareri cum ca nu mai sunt ce au fost

Răspuns Câştigător
| GPA a răspuns:

Nu brandul dă valoarea unei căști, niciodată n-o să pui brandul peste specificații. Doar pentru că ești uimit de design, de arhitectura, de cât de modulare sunt, nu înseamnă că sunt extraordinare.
Beats, un masiv în categoria audio, am avut o pereche urbeats Red. Scumpe, design premium și culmea, spre surprinderea mea, calitatea era fenomenală. Un bass puternic, medii și înalte pe care le percepeai la calitate maximă, fiecare sunet, fiecare sample, toate detaliile de care are nevoie urechea ta. Testând mai multe căști, de la Samsung, Huawei, Skullcandy și AKG, nu ajungeau la calitatea de la Beats. Totul se bazează pe noroc, dacă nu apar defecte în timpul fabricației, dacă sunt sigilate corect, împachetate, important să nu fie resigilate. Cumperi de la furnizori de încredere : Quickmobile/Avstore/Soundcreation/Djsuperstore.

Eu ți-aș recomanda inclusiv Beats atâta timp cât ții cont de furnizor, Technics sau Audio-Tehnica.

Sau Technics (Panasonic), mai puțini cunoscuți sub "Technics", dar în aceeași zonă cu beats dpdv al calității.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosesc Sony de 6 ani. Sony on-ear, dar nu fac referire la căștile premium cu Bluetooth, anulare zgomot de fundal, etc. Eu fac referire la căștile cu mufa jack, căști de buget până în 200 lei/220 lei. Am avut mai multe modele, însă toate s-au dovedit de calitate. Cel mai mult 2 ani și jumătate m-a ținut o pereche apoi nu mai făcea legătura bine in căști ( probleme la mufă). Majoritatea se strica la mufă. Cel mai puțin m-a ținut 6 luni, dar asta din vina mea pentru ca atunci foloseam căștile în joc ca PUBG și obișnuință să rod firul. Atât l-am ros până le-am stricat... Căști de 220 lei.
Am luat alta pereche identică, de jocul PUBG m-am lăsat între timp. De atunci m-au ținut mai bine de 2 ani.
Anul trecut am cumpărat altă pereche de căști Sony care astăzi sunt încă funcționale, astea le-am luat doar pentru muzica. Ascult și muzica pe măsură ( Markus Schulz și altele de gen). Tot anul trecut am luat un Sony on-ear mai ieftin ( 60 lei) pentru jocul Call of duty mobile, între timp m-am apucat de jocul ăsta. Dar și pe astea ieftine le-am pus la gunoi acum vreo două săptămâni după ce s-au stricat tot din cauza mea : le-am ros firul. laughing dar totuși au rezistat 1 an cu ronțăit intens laughing acum nu mai am căști pentru gaming pe telefon, folosesc niște dopuri. Ultima data căști in ear în urechi am pus în urma cu vreo 7 ani. E oribil.
Până la urmă cred că îmi voi cumpăra un Sony cu Bluetooth pentru a juca pe telefon, sa nu mai fiu tentat sa ronțăi cablul. laughing găsești și cu Bluetooth în această sumă. Sony sunt cele mai bune, lasă haterii să vorbească.