| iuliaOK a întrebat:

Bună! E normal să se încălzească încărcătorul foarte tare cât am telefonul la încărcat? (e nou și telefonul și încărcătorul) Ar trebui sa îl schimb?

Răspuns Câştigător
| Delocimportant a răspuns:

Da, e normal. Cam asa se întâmplă la toate telefoanele din noua generație. Ce incalzit, ca e aproape fierbinte. Asa e la toate. Chiar si spatele telefonului devine cald bine când se incarca.

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu iti schimba daca nu ai probleme.In ziua de azi multi fac baterii si incarcatoare rapide,de aia se incalzesc. Daca functioneaza si totul este ok, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme, plus aia nu o sati schimbe pe baza ca se incalzeste, or sa iti spuna ca este normal, ca asa se intampla cu toate.
Nu ai spus ce telefon ai, deci depinde si de telefon.Eu de exemplu am iphone dar nu se incinge asa cum se intampla la alte branduri, de caldut este caldut cand il pun la incarcat, dar nu sa faci oua pe el laughing

| literallythesamebruh a răspuns:

Al meu se încălzește ocazional. Totuși, folosesc telefonul de 2 ani și văd că nu are nicio problemă. Stai fără griji, nu se întâmplă nimic. Totuși, dacă ești un om precaut, îl poți schimba.