| AlexandruAdy a întrebat:

Buna,este vreo metoda gratuita c pot face bani online
Funda!

7 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Tot vad intreari de genul, si de asta iti voi raspunde si tie, NU EXISTA ASTFEL DE METODE.
Sau... exista, videochat-ul, dar asta inseamna... ti-ai dat seama.
Revenind, bani nu poti face si PUNCT, pentru ca majoritatea spre toate site-urile de genul sunt SCAM TOTAL, mici inselatorii care "te fac milionar", poate in cunostinte ca data viitoare sa nu te mai incurci in chestii de genul, dar in nici intr-un caz nu te vei alege cu bani.
Daca vrei sa vezi si un alt raspns poti merge pe pagina contului meu TPU in sctiunea comentarii in care daca dai scroll, mult cred pentru ca sunt foarte activ, sau poti cauta pe TPU cuvintele cheie: bani, online, gratis care te vor duce la cele probabil sutele de intrebari despre cum poti face bani online.
Daca te decizi, videochat-ul este o alegere buna, doar ca implica achzitionarea de echipament necesar.
Succes

| Motz_Andrei_1998 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Eu mi-am descarcat aceasta aplicatei si chiar merge..am retras prima suma..aceasta aplicatie pentru a face bani foloseste doar procesorul pc-ului/laptopului..in plus primesti un bonus de 10$ la instaarea lui.

| LPCTSTR a răspuns (pentru Motz_Andrei_1998):

Keep calm, că nimeni nu îţi dă bani pe degeaba. Sigur ţi-a băgat un keylogger, sau reclame, sau multe altele, sau viruşi care fură date de pe urma cărora pot face bani EI nu tu, iar dacă ţi-a băgat un keylogger, îţi poţi lua adio de la conturile la care ai pus parola cât timp acest "program" rula.
Îţi urez succes în "câştigarea" de bani.

| Anonim0204 a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun dar nu gasesti, si eu am cautat mult si bine raspuns la aceasta informatie... pana la urma daca ne gandim logic cine ar da bani gratis. bafta!

| Alex1992buc a răspuns:

Orice metoda presupune un minim efort, deci nu este gratuita. Cel mai rapid poti fura bani, dar si acolo exista un efort, planificare, etc. Online poti fura, munci, etc; depinde cat te duce capul.

| Motz_Andrei_1998 a răspuns:

Este un program prin care poti face bani ce foloseste doar laptopul sau pc-ul...se numeste earn money..acesta e linkul https://earnmoney.network/get-paid/?today=GO:154025

| MacBeth a răspuns:

Buna. Incearca urmatorul site http://ecomoney.win/3531231702388/.
Este un site serios. Dupa imi poti trimite un feedback cu parerea ta.