Cred ca mai potrivit ar fi un contract de paza cu o firma de protectie. daca se intampla ceva ajunge un echipaj in cateva minute. in cazul asta nu trebuie neaparat sa fie o sirena dar daca e, atunci e in interior deci nu are cum cineva sa o scoata din uz fara sa declanseze armata. Si da, daca se intrerupe curentul functioneaza o anumita perioada de timp pe ups-uri (cred ca se numesc). Am lucrat intr-un loc protejat in asa maniera si pachetul includea contacte magnetice la usi, senzori de miscare pe interior, senzori de geam spart, si daca ai un seif, un senzor de vibratii pentru seif. Alarma poate fi declansata silentios (alarma de panica, se activeaza manual) sau cu sirena. In orice caz, un echipaj vine in cateva minute si ai si un anumit numar de interventii incluse pe luna, restul se platesc individual. A, si in caz de pana de curent, centrala lor poate sa vada acest aspect si sa te anunte. Totusi, nu stiu sa-ti zic nimic despre pret... Succes!
Păi dacă ţi se întrerupe curentul nu e o problemă că sistemele de alarmă au integrate în ele un acumulaotr, deci nu vor rămâne ne alimentate
În cazul spargerii sirenei îi clar că nu mai sună, dar oricum va semnaliza la dispeceratul firmei de pază ce monitorizează magazinul, zic asta că bănuiesc ca vei face şi asta din momentul în care montezi alarma ceea ce este recomandat.Succese
Despre costuri ce sa i-ti spun pentru ca variaza de la sistem la sistem, sunt sisteme de 150 lei dar sunt si de 10000 euro.
Si cel mai slab sistem are si alimentare separata pentru ca ideea este sa poata functina in mmentul in care hotii taie alimentarea cu curent.
Despre sistemul acustic va trebui sa il montezi undeva unde sa nu il poata distruge!
Nu se dezactiveaza, de oare ce este un sistem de siguranta.Si da scoat eun piuit ca si alarma de la masina cand o vandalizezi. Ti-am zis tot.