| 8paulica a întrebat:

Eu nu ma ocup cu instalarea windowsului, insa unchiul meu a terminat facultatea de informatica. Mia instalat windows 7. Iar acum windows imi joaca feste. Dupa cateva luni mi-am dat seama ca e versiune demo.In colt, pe ecran imi scrie ca versiunea nu e originala.De multe ori nu mi se deschide windowsul si o data mi-a spus sa introduc codul de cumpararea sau daca vreau sa imi cumpar un nou cod. Cefac sa scap de griji si sa imi fac treaba?

3 răspunsuri:
| pufulete17 a răspuns:

Eu unul te sfatuiesc sa rogi pe cineva care se pricepe sa iti bage windows sp2 sp3 deoare windows 7 are inca "mici" probleme care nu au fost rezolvate (mai ales ca ai versiune piratata).in cazul lui sp2 merge si cu versiunea piratata tongue bafta

| WR104 a răspuns:

Cauta pe isohutn sau pe thepiratebui un program numit remove wat.il descarci si il deschizi dupa care dai click unde scrie remove wat si totul o sa revina la normal(o sa ai windows original). daca nu merge asa cauta un loader pentru windows 7 pe aceleasi siteuri de ti am zis inainte.bafta.

| iulyan a răspuns:

Foloseste crackul asta.si eu am windows 7 ultimate piratat, dar a prostit windowsu asa de bine icnat am instalat SP1 si imi apare ca ii genuine, activat.

http://www.megaupload.com/? d=5R2RJ54V

ii usor, il deschizi si dai install si astepti sa zica sa dai reboot si gata.no stress