| Andreea_7104 a întrebat:

Buna eu nu stiu cum sa scot muzica de pe net pe telefon am cablu de date USB dar nu stiu raspunsul care e folositor va primi fundita

Răspuns Câştigător
| nevermint a răspuns:

Daca ai un telefon multimedial in pachet-ul telefonului trebuie sa fie un CD cu un soft de gestiune pentru telefonul tau (instaleaza-l si poti transfera fisiere pe telefonul tau). Daca vrei varianta rapida: conecteaza telefonul ptin USB la computer/ intra in my computer - vei gasi acolo sub Hard disk drives o alta sectiune care se cheama: Devices with removable storage/intra in el /cauta folderul cu muzica(de obicei se cheama Muzica sau Music) si cu dreg and drop adu-ti muzica de pe computer. daca ai card de memorie faci acelasi lucru doar ca nu o sa cauti folderul cu muzica ci partitia cardului de memorie. Atentie in functie de telefon ai grja la formatele acceptate. Succes

3 răspunsuri:
| barbiedoll_2931 a răspuns:

Tre sa tragi mai intai muzica in klqlator dp net sh dupa o tragi pe tel ca atunci cand bagi kblu USB o sa ti se deskida o fereastra sh u trebuie sa dai "open folder" sau ceva de genu iar dupa dai copy sh paste la muzica pe care vrei sa tragi

neluL
| neluL a răspuns:

Pai ce telefon ai? Daca are de ex 9-10 MB memorie interna si este fara memorie externa, atunci nu poti! O melodie are 3-4-5 Mb deci reformuleaza intrebarea!

| Emmy_4021 a răspuns:

Mai intai decarci muzica in calculator dupa care conectezi USB la unitate si cred ca de aici te descurci.De aici poti descarca muzica sau videoclipuri de pe trilulilu http://getmedia.info/