| VisezCuOchiiDeschisi a întrebat:

Folosesc Opera si vad ca de la un timp nu isi mai face treaba cum trebuie.Asa ca am incercat sa folosesc Mozilla,browser pe care deja il avea instalat in computer.Ei bine,cand intru pe Opera imi spune ca trebuie sa actualizez versiunea.Se incepe o downloadare,dupa care, ajunge la 99% sau ceva de genul si nu mai functioneaza.(Ca si cum n-as fi descarcat nimic).Va rog sa ma ajutati! Voi oferi funda.

Răspuns Câştigător
| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Da chrome e capu mafiei dar acum depinde ca daca ai un pc mai slabut asa ca al meu big grin trebui sa stii ca iti cam mananca resurse iti recomand firefox 3.5.5 mergi la tools > options > advanced > update si te asiguri ca ai alea 3 casute debifate dupa care ii mai faci tu niste setari manuale in locul unde scrii adresa paginei web scrii asa About:Config si dai Enter apoi faci urmatorii pasi

cauti network.http.pipelining dai dublu click si setezi la true
cauti network.http.proxy.pipeling dai dublu click si setezi la true
cauti network.http.pipelining.maxrequest dai dublu click si setezi valoarea la 50
dupa dai un click dreapta nu conteaza unde si alegi new -> interger il numesti in nglayout.initialpaint.delay cu valoarea de 0. cam atat ceau.

| VisezCuOchiiDeschisi explică (pentru BADBUNNYaruncacubanii):

Multumesc pentru sugestii.Am incercat sa-mi descarc alt browser, Chrome.Nu a mers.Nu am reusit si dupa ce am asteptat 3 min pana sa se descarce mi-a aparut o atentionare cum ca sursa fisierului descarcat nu poate fi citita. Daca ai idee, te rog, incearca sa ma ajuti.Iti multumesc mult!

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns (pentru VisezCuOchiiDeschisi):

Asta se poate intampla din cauza ca probabil in timpul descarcarii a fost intrerupta conectivitatea catre server. mai incearca o data sa descarci chrome dar de data asta sa fii atenta ca nu se intampla faza cu netul. ceau

11 răspunsuri:
| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

App cand ti se ingreuneaza browseru indiferent ca e google chrome moziila godzila sau mai stiu eu... ia-ti advanced system care treci la optiunea expert mod si bifeaza toate casutele alea in afara de security defense si vulnerability fix... pentru ca alea de fapt o sa iti ingreuneze pc-ul. gata acum pot sa dorm linistit big grin pa-pa :*

| OnuOnulică a răspuns:

Crede-ma cel mai bun browser e Opera si apoi Safari.

| Demonull a răspuns:

Am folosit si eu ceea ce ai folosit tu.dar am ajuns la concluzia ca, google chrome e cel mai bun.insa inainte de a folosi alt browser trebuie sa le dezinstalezi pe celelalte deoarece mai multe instalate iti va micsora viteza la cel pe care il uzitezi.happy

| AOLEVRIC a răspuns:

Salut! Eu zic sa folosesti google chrome, este cel mai bun.

| VisezCuOchiiDeschisi explică (pentru AOLEVRIC):

Nu-l pot downloada nici p-ala. Ce e de facut?

| AOLEVRIC a răspuns (pentru VisezCuOchiiDeschisi):

Habar nu am, poate e ceva in neregula cu windows.

| Moon4Lord a răspuns:

Lasate de opera si mozilla ia-ti google chrome are ceva store cu care poti sa iti iei adblock si nu ai nici reclame pe internet

| Eudaimonia a răspuns:

Incearca Maxthon3 eu il folosesc si sunt foarte multumita.

| gabii97 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie si cred ca este un virus ...schima-ti windows-ul, asta am facut si eu, iar acum merge big grin