| Radu_Gheorghe__wbVz a întrebat:

Bună grup!
Nu mai stiu prola sau nr. de telefon sau adresa de e mail de la un cont pe care nu l-am mai folosit demult si am nevoie de ceva de el! Cum ma pot loga? Va rog să-mi spuneți mai "băbește " că nici eu nu mai sunt la prima tinerețe!????
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| QMihai991 a răspuns:

Daca te ai mai conectat pe dispozitivul pe care îl folosești exista o sansa sa iti recuperezi contul

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Din pacate, daca nu folosesti timp indelungat un cont (mai ales de e-mail, de exemplu GMail sau Yahoo mail), atunci contul se inchide (sa nu ocupe loc degeaba).
Daca ai fi avut numar de telefon sau adresa de e-mail valabil, atunci erai avertizat acolo inainte de blocare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai cum ai vrea sa te loghezi daca nu mai stii absolut nicio data?

| Kiran a răspuns:

Depinde unde ai contul si la ce te referi, daca ai avut un cont pe un site, daca faci ticket si le explici detaliile contului iti pot reda acces la acel cont, daca te referi la cont de email / yahoo / cont social, conditiile acestor companii nu te ajuta la recuperare

| gllopel a răspuns:

Daca nu mai stii nimic din cont cum vrei sa te loghezi? "Babeste": nu ai cum.

| Radu_Gheorghe__wbVz explică (pentru gllopel):

E un cont de Facebook, facut de un coleg de salon, când eram in spital pentru a trece timpul mai usor, eram operat la inima sias vrea sa-l recuperez deoarece e un cont "fara probleme"!

| gllopel a răspuns (pentru Radu_Gheorghe__wbVz):

Tot cu adresa de mail sau numar de telefon. Dar daca nu le stii...

| Radu_Gheorghe__wbVz explică:

Este un cont pe Facebook!