Ceea ce ar trebui sa stii este ca chiar daca e rezistent la apa, e recomandat sa nu-l pui in apa!
Buna,singura modalitate ca sa il poti repara pe baza garantiei este de a nu spune celor de la reparatii ca ai introdus telefonul in apa.
Păi mai contează asta din moment ce telefonul este considerat unul waterproof? Telefoanele la care se tine cont de lucrul acesta la garantie au un material ascuns care la contact cu apa sau orice alt lichid isi schimbă culoare. Stiam ca nu contează la telefonele waterproof.
In mod normal nu ar trebui sa conteze doar ca ei pentru a nu dori sa-l repare pot gasi motiv ca nu trebuia introdus intentionat in piscina.
Am aflat si eu de acest lucru.La iphone este ascuns acel material in slot-ul unde bagi cartela sim si din cate vad al meu e rosu :'(...
L-am lasat azi in soare si spre bucuria mea butonul home a inceput sa functioneze normal, slava Domnului...
Oricum waterproof înseamnă
...Nu trebuia sa patesti.
Il poti duce la un service pentru a-l repara. Costurile nu sunt prea ridicate. Cat timp era waterproof, nu trebuia sa prezinte asemenea probleme :?
Se pare ca doar in specificatii e waterproof...
Ce telefon e?
Iphone 7 plus
Iphone 7 plus e rezistent la apa ( water resistant) nu waterproof.Si chiar daca e rezistent la apa nimeni nu a spus ca ai voie sa il bagi direct in piscina.
Da, il poti da la reparatie. In cazul acesta, fiind un telefon waterproof, nu ar trebui sa ai nici un fel de probleme chiar daca te duci cu el in piscina, dar din moment ce ai avut, inseamna ca ceva nu a mers normal.
Cibi întreabă: