| ForevărTughedăr69 a întrebat:

Ieri mi-am instalat win8 si am observat ca imi merge cam greu netul. A continuat sa scada viteza, iar astazi nu mai merge deloc. Imi spune ca este o problema cu reteaua, dar prind wifi full, de asemenea mai am un laptop si o tableta de pe care pot intra pe net.

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Folosește Windows 8 Original nu cel furat de pe torrenze sau FileListe, că acolo numai soft contrafăut este(nu e tot una cu cel cu licențe furate, numai că la tine e doi în unu licență furată și și contrafăcut)
Vrei Wingoz 8 trebuie să cotizezi la Microsoft cu vreo 1500 RON cât le costă licența(dreptul de utilizare NU softl că Windows NU e de vânzare). Credeai că Gates o ajuns multimilonar lucrâd cu ziua? whistling
Dacă nici cu dezactivarea autiomatic updates și optimizarrea QS poket sheduler nu merge atunci numai cu un Windows 8 original poțio rezolva treaba.
Succes

3 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Cand ai instalat w8 ai avut conexiune internet? esti sigur ca nu e windows modificat? l-ai activat dupa ce l-ai instalat? si stai linistit ca nu o sa-ti bata la poarta cei de la Microsoft. ar trebui sa se gandeasca tembelii ca 300 euro pentru o licenta windows si 550 euro pentru un office professional e mult in timpuri de criza. asa ca isi rod unghiile privind pirateria din jurul lor.

| jst32 a răspuns:

Win8 este cel mai prost soft pe care l-am intalnit. Nu iti permite sa faci multe din care erai obisnuit cu celelalte variante de windows. Si eu am problema cu conexiunea la net. Mergi pe desktop, in dreapta jos unde ai simbolul cu retea, da un click dreapta si alege de acolo troubleshot... Se reseteaza singur apoi functioneaza normal.

| DeyCj a răspuns (pentru jst32):

Da corect.Struțo-cămila Microsoft care este de fapt un mijloc de control al utilizatorului mai ales prin IE 11 pentru care ioa lunar amenzi de la UE, unde smart screen-ul din el violeaza intimitatea userului spionându-i activitatea, ce încarcă și descarcă și ce site-uri folosește, timițând datle neautorizat la Microsoft.Chiar de folosești alt broiwser de data asta Microsoft o găsit antidotu și anume o funție în uneltele de internet care face același lucru.Da și mai și plătești petru ca să fi controlat de o corporație stalinistă ce impune dictatura pe piața IT.Dar cum Român u nu știe asta îl fură din surse ilegale și face trei în unu împraștie virușii pe net, se riscă ca să fie executat de ORDA(cu toate că îi trial, poate fi când ai pus serialul la instalare e deja cu licența furată, neconform cu EULA), și mai și face ce vra Microsoft cu calculatorul nu ce vrea el.
Vrei libertate hai pe Linux și o să vezi ce înseamnă sa folosești calcultorul cu adevărat.E altă viață, liberă nu dictată.